fredag 15 maj 2009

GOSSIP IKVÄLL:

Miss Fluffy i PRIDE-paraden

HBT-Festivalen har startat! Överallt i Göteborg svajar regnbågsflaggor - flaggan som symboliserar mångfald! Underbart!

Kvällen till ära har vi underbara dragqueen tillika mingelprinsessan MISS FLUFFY som DJ. Ni som besökt populära klubben Queer på Park Lane har säkert stött på denna nästan 2 meter långa kvinna! Alltid sprudlande glad, alltid rappa kommentarer och alltid med sina jättestora tuttar! Missa inte Miss Fluffy på Gossip ikväll!

Miss Fluffy & jag

Vi öppnar kl 20 ikväll och stänger kl 03. Fri entré - öl, vin & cider 29:- HELA KVÄLLEN! ÅLDER 23 ÅR.

Välkommen till GOSSIP!

TIPS! För er tjejer som gillar tjejer! Missa inte tjejfesten på nya stället "PARKEN" på Vasagatan 43 imorgon! Kolla in sagabar.se för mer info!

Bra startnummer för Sverige på lördag!


När nu startordningen för alla 25 bidrag i årets ESC är klar kan man konstatera en sak. Sveriges La voix med Malena Ernman har fått en gynnsam lottning med sitt startnummer 4. De tre låtarna före henne från Litauen, Israel och Frankrike är minst sagt stillsamma saker. Direkt efter Malena med startnummer 5 kommer den kroatiska balladen, och som om inte det vore nog som nummer 6 Portugals folkvisa samt som sjua Islands ballad. Inget snack om saken, det kunde inte börja bättre för Sverige. sticker ut mer än någonsin. Det borde förhoppningsvis ge resultat i omröstningen på lördag!

Text: escsweden.com


Ganska väntat...

...att Norge, Ukraina, Grekland & Azerbajdzjan gick vidare! Fyra mycket bra bidrag som jag tror kommer att hamna 5-i topp totalt ihop med Bosnien.

Tråkigt att Slovenien falsksjöngs lite, tragiskt att Ungerns sångare hade kalasbyxor och lycra-top och sjöng halvdant - grym låt på skiva!!!

Glad att Kroatien gick vidare, ändrade mig faktiskt ikväll och bytte ut Polen mot Kroatien, det var ett bra val. Frågan är vilken låt som var juryns val? Martin från escsweden.com tittade på tävlingen på Gossip, han hade en teori om att kanske Serbien egentligen röstades fram via telefonröster, men slogs ut av att juryn istället röstade på Kroatien??? På söndag får vi svar på alla spekulationer.

Ikväll var vi 11 st som innan tävlingen skrev ner de 10 bidrag vi gissade skulle till final, den som har flest rätt vinner en drink...

Här har vi resultaten:

6 rätt - Max
7 rätt - Anna, P.O, Agron, Dijana & Christer
8 rätt - Nando, Johnny, Elsa & Markus
9 rätt - MARTIN (escsweden.com) - GRATTIS!!!

********

I övrigt var det en jobbig kväll... det värsta med att jobba i en bar är att man förväntas vara glad och festlig konstant... Just idag var en tung dag, en dag då jag fått veta att Buddha´s knöl var en tumör, tankarna snurrar i huvudet och bygger upp hemska scenarion - trots att jag verkligen försöker att tänka positivt! Jag vet att han har ont efter operationen och Fredrik ringde och sa att han gnällde en del... Mina tankar snurrade och snurrade - allt jag ville var att krama Buddha och ta bort hans smärta.

Försökte verkligen att se glad ut, men för första gången på fem år klarade jag det inte. Två gånger var jag tvungen att lämna baren, gå ner i köket och svälja gråten. Till slut brast det när en ganska okänslig kollega börjar tjata på mig och vara ganska känslokall i sitt språk, då kände jag att det är fan inte värt att stå där och ta skit, tack och lov var Peter Paris på plats och kunde jobba den sista timman för mig - TACK Peter!!! Skönt att se vem som är ens vänner!

Nu är jag hemma, har kramat och pussat på Buddha, han märkte direkt att jag var ledsen...

Jag vet att jag är löjlig, men kan inte hjälpa det... bara att ta nya tag! =)

KRAM