fredag 15 maj 2009

Ganska väntat...

...att Norge, Ukraina, Grekland & Azerbajdzjan gick vidare! Fyra mycket bra bidrag som jag tror kommer att hamna 5-i topp totalt ihop med Bosnien.

Tråkigt att Slovenien falsksjöngs lite, tragiskt att Ungerns sångare hade kalasbyxor och lycra-top och sjöng halvdant - grym låt på skiva!!!

Glad att Kroatien gick vidare, ändrade mig faktiskt ikväll och bytte ut Polen mot Kroatien, det var ett bra val. Frågan är vilken låt som var juryns val? Martin från escsweden.com tittade på tävlingen på Gossip, han hade en teori om att kanske Serbien egentligen röstades fram via telefonröster, men slogs ut av att juryn istället röstade på Kroatien??? På söndag får vi svar på alla spekulationer.

Ikväll var vi 11 st som innan tävlingen skrev ner de 10 bidrag vi gissade skulle till final, den som har flest rätt vinner en drink...

Här har vi resultaten:

6 rätt - Max
7 rätt - Anna, P.O, Agron, Dijana & Christer
8 rätt - Nando, Johnny, Elsa & Markus
9 rätt - MARTIN (escsweden.com) - GRATTIS!!!

********

I övrigt var det en jobbig kväll... det värsta med att jobba i en bar är att man förväntas vara glad och festlig konstant... Just idag var en tung dag, en dag då jag fått veta att Buddha´s knöl var en tumör, tankarna snurrar i huvudet och bygger upp hemska scenarion - trots att jag verkligen försöker att tänka positivt! Jag vet att han har ont efter operationen och Fredrik ringde och sa att han gnällde en del... Mina tankar snurrade och snurrade - allt jag ville var att krama Buddha och ta bort hans smärta.

Försökte verkligen att se glad ut, men för första gången på fem år klarade jag det inte. Två gånger var jag tvungen att lämna baren, gå ner i köket och svälja gråten. Till slut brast det när en ganska okänslig kollega börjar tjata på mig och vara ganska känslokall i sitt språk, då kände jag att det är fan inte värt att stå där och ta skit, tack och lov var Peter Paris på plats och kunde jobba den sista timman för mig - TACK Peter!!! Skönt att se vem som är ens vänner!

Nu är jag hemma, har kramat och pussat på Buddha, han märkte direkt att jag var ledsen...

Jag vet att jag är löjlig, men kan inte hjälpa det... bara att ta nya tag! =)

KRAM

3 kommentarer:

 1. Inte ofta jag är ute numera, tack för superbra alert service. Markus - stans bästa bartender, men så delar vi ju ett och annat intresse oxå ;-) 9 av 10 rätt YIIIHAAAA!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Vadå löjlig??? Jag kan inte uppbåda den fasaden som du lyckades med då mina katter är dåliga. Klart att man vill vara hemma och krama på sin älskling! Jag beundrar din styrka och lider med dig.

  Jag är ju helt klart inte bäst på att gissa eurovisionresultat men det är väldigt roligt :)

  SvaraRadera
 3. Hej Markus

  Jag känner verkligen med dig, hoppas från hela mitt hjärta att Buddha blir bra. Kom ihåg att du oxå behöver att bli kramat, medans du ger Buddha all din kärlek. Så behövs en stor Bamse kram, så kommer Dansken på en gång. KRAM Frank

  Ps. Kom ihåg att "Buddha" betyder, "den som är vaken"

  SvaraRadera