söndag 12 december 2010

Gårdagen var lyckad!

Godmorgon och trevlig 3:dje advent!

Vaknade ganska tidigt idag, tog ut Buddha på en liten kiss- & bajs runda och när jag kom in igen hade Fredrik dukat upp hela köksbordet med frukost. Mysigt! Levande ljus, julmusik, nybryggt kaffe och god frulle... bättre kan man inte ha det!

Gårdagskvällen på BarBee var jättebra! Vi började med en vinprovning. Vår leverantör av vinerna Domaine Tropez, Crazy Tropez och Ice Tropez fanns på plats och pratade med gästerna och alla fick provsmaka. Mycket trevligt och uppskattat.
Efter det öppnades stället upp för de som inte anmält sig till vinprovningen också och snabbt var hela Bee fullsatt. Jonas Kullberg, aka DeeJay Dolly, spelade så ingen kunde stå still. Härligt att han är tillbaka!

Idag blir det en dag med mannen och hunden, alltid skönt dagen efter ett event är genomfört. Hela kroppen kopplar av och jag känner mig nöjd och glad.

Sitter och lyssnar på snacket om självmordsbombaren i Stockholm inatt. Alla diskuterar om att Carl Bildt Twittrat om detta inatt. Inte så smart kanske, men tråkigt att fokus hamnar där när det finns en självmordsbombare som jag är mer intresserad av att höra om...


Tack till NICK på Ice Tropez Sweden för igår!

http://www.icetropez-sweden.se/