måndag 28 september 2009

NY TÄVLING - VINN DOLCE & GABBANA FRÅN JENS K I GÖTEBORG!


Den 25 september öppnade
en fräsch herrbutik i centrala Göteborg.
På Drottninggatan 30, hundra meter från NK, kommer du att hitta spännande och intressanta varumärken.


JENS K HEMSIDA


DENNA VECKANS TÄVLING:

Svara rätt på frågan (du hittar svaret på JENS K´s hemsida www.jensk.se) så kan du vinna ett tvåpack kalsonger från DOLCE & GABBANA. Maila ditt svar samt ditt för- & efternamn och postadress OCH storlek (på kalsonger alltså... hehe) (Ingen postadress & storlek = ingen chans att vinna). Mailadressen du skickar till är: markus.gisslen@hotmail.com
(Avslutas kl 23.59 Söndag 4 Oktober)

FRÅGA:

Vad jobbade Jens K´s mamma med?


Share/Save/Bookmark

Ett nytt favoritvin!


En alltid lika uppskattad present är VIN! Rött vin! Fredrik & jag brukar prova vin ibland, helt amatörsmässigt, endast för vårt eget nöjes skull. Vi hade bästa Y & Z på besök för ett litet tag sedan, de hade å med sig två flaskor som var avsedda för en sådan kväll, då bara jag & Fredrik skulle ha det mysigt och testa nya viner. Igår var en sådan kväll. Vi hyrde film och lagade mat och provade ett av vinerna som heter "Barolo Serralunga d´Alba 2004".

Vilket fantastiskt gott vin! Tillsammans med "iCastei Amarone della Valpolicella" är det helt klart min nya favorit!

TACK SÅ MYCKET Y & Z!!!
Share/Save/Bookmark

Svenska Hollywoodfruar - Maria Montazami

Maria Montazami

Måndagar kl 21 sitter jag som klistrad framför TV:n för att se den fantastiskt roliga serien/dukumentären/förnedringen med de tre svenska kvinnorna Maria Montazami, Agnes Nicole Winther & Anna Anka, alla tre blonda, korkade och gjort "karriär" genom rika män i Hollywood.

Det skrivs otroligt mycket om Anna Anka just nu, men själv tycker jag nästan att Maria Montazami är den mest underhållande. Roligast var när hon berättade att hennes lilla hund, "Bella", älskade smutstvätt och en gång när hon stod och pratade med en man började lilla Bella att hulka. Upp ur den lilla jycken kommer ett par Victoria´s Secret stringtrosor och efter en liten stund kräks hunden upp ännu ett par... Jag skrattade ihjäl mig!

Samtidigt som jag roas av att se dessa, i mina ögon, tragiska kvinnor, så inser jag hur bra vi har det här hemma i trista Svedala. Jag skulle ALDRIG byta ut mitt Svensson-liv mot ett Montazami-, Winther- eller Anka-liv!

Ser fram emot kvällens avsnitt...

Familjen Montazami, i mina ögon den mest "sunda" familjen i serien om de svenska Hollywoodfruarna.

Vem tycker du är mest underhållande att titta på? Montazami, Winther eller Anka?

Share/Save/Bookmark

VINNARE av SMINK för 1000:- samt en MAKEUP-KURS på THE STUDIO

Förra veckans tävling är avslutad. Priset man kunde vinna var smink/skönhetsprodukter till ett värde av 1000:- samt en makeup-kurs på The Studio.

Frågan var vilket år The Studio startade och det rätta svaret var 2005.

Vinnaren utses genom lottning, och den lyckliga vinnaren blev Jennie Pettersson ifrån Alafors.

GRATTIS!

Share/Save/Bookmark