torsdag 2 juli 2009

Check lista


Dagens check lista:

* Packa upp lådor - done
* Tvätta - done
* Lämna bilen på verkstad - done
* Handla diskställ på IKEA - done
* Fixa mat - done
* Redigera gammalt blogginlägg - done (Sorry...)
* Jobba - VILL INTE!!! VILL HA SEMESTER... bara ikväll, sedan är jag ledig fred-månd! Långledigt!!! Sommarens semester...

Hittar inte...

Hittar inte sladden till mobilen så jag kan föra över bilderna till datorn... Får se om jag hinner lägga upp lite bilder senare på vår SUPERSNYGGA lägenhet! =)

Det var ett nöje att vakna idag, i vårt nya sovrum, i vår nya säng... men hela min kropp värker idag. Jag har ont på ställen jag inte hade en aning om att man kunde ha ont i. Om jag behöver träna? Näää.... har massor med muskler... i vila... Detta beror INTE på våra nya sängar eller NÅGOT annat som har med sovrummet att göra, det beror på att vi bar så mycket möbler i trappor igår... Snuskhumrar!

Har redan varit ute på promenad med Buddha och varit förbi veterinären som klippte klorna på honom.

Dagen kommer att gå till att packa upp saker så vi blir av med alla kartonger och skit... i eftermiddag ska Börje (vår bil alltså) lämnas in på verkstaden. Byta bromsar och fixa nå´t annat grejs visst... de lurar mig säkert eftersom de såg att jag såg ut som ett stort frågetecken när de pratade om olika bildelar och använde sig av olika biltermer. Jag bara log, nickade och höll med...

Fredrik och jag tänkte åka till IKEA under tiden de fixar Börje, vi behöver handla lite smågrejor, typ diskställ! Efter att ha levt med en diskmaskin (NEJ, jag menar INTE Fredrik, jag menar en riktig diskmaskin) i 1½ år så har vi nu ingen... Vi ska alltså börja diska... FÖR HAND!!! Tur att allt annat är perfekt i lägenheten... det är det enda vi saknar!

Nähä, kära läsare, nu ska jag fortsätta plocka... Vi ses på Gossip ikväll om ni vill! Öppnar 20 - stänger 01!

Imorgon åker Fredrik & jag till Karlskrona! Ska bli underbart!