lördag 20 november 2010

Tack för det ComHem!

Tyckte mitt bredband har gått sakta sedan "incidenten" med ComHem som ni kanske minns... då en otrevlig kille inte alls hjälpte mig, sedan hjälpte en trevlig tjej mig med nytt erbjudande.... vad hon "missade" att säga då var att det som sades vara "samma erbjudande" som jag haft ett i ett år var bara halva hastigheten till samma pris... det var väl ingen bra deal???

Jag ringde idag och pratade med en trevlig Daniel Andersson på ComHem som berättade detta för mig och att det var nog därför jag tyckte det gick sakta - ööööh jo, det stämmer!!!

I alla fall så hjälpte denna trevlige man mig med att få ett NYTT erbjudande - mer än dubbelt så snabbt bredband för 199:-/månaden (istället för 145:-...) Jag slog till och är mycket tacksam för att jag fick prata med honom och att han ansträngt sig för att ge mig en bra deal! TACK DANIEL!

Nu är jag nöjd och bredbandet går så fort att jag knappt hinner med - precis så som jag vill ha det!!!

BarBee ikväll

Det har snöat hela natten! Så mysigt!!! Allt är vitt ute och Buddha och jag gosar under täcket och tittar på TV, ska släpa ut honom strax på morgonrundan, han är världens mest morgontrötta vovve!

Ikväll ska jag spela på BarBee, hoppas det blir en del folk trots snö och helg innan lön... jag vet en hel del som kommer i alla fall så roligt blir det oavsett! =)

Ha en skön lördag allihop...