fredag 27 mars 2009

Danstips inför helgen!


Finsk kurs i disco dancing! Studera noga så ses vi på Gossip och dansar disco ikväll!

FINNISH DISCO DANCING - Klicka här

(Låten i klippet heter "Moskau" och det är den tyska gruppen Djingis Khan som gör den)

Hästakaffe så öronen fladdrar!

Ni MÅSTE kolla denna, den är gammal, jag vet - men ack så rolig!

KOKS TINA

Puh!

Var på Bilprovningen idag med bilen. Har du någonsin besiktigat din bil? Nitiska jävlar som jobbar där... letar, rotar och bankar för att hitta något fel. Jag är ju ganska blåst när det kommer till bilkunskap och mojjänger under bilen... besiktningsmannen började med att testa bromsarna, vilka var helt i sin ordning, även tutan och spolarvätskan fungerade... så långt hängde jag med! Sedan öppnade han motorhuven, allt såg bra ut, sedan tittade han på mig och sa "Vänster strålkastare fram borde riktas lite uppåt. Åtgärda det snarast är du snäll." Öhhh... ok, javisst, jag ska, jag lovar! Sedan hissade han upp bilen och lyste med ficklampa undertill, bakom hjulen och in i alla skrymslen. När han stod och skakade på ena framhjulet så sa han "Främre styrledspackningen glappar"... Jaha? Vad är det då? Han sa i alla fall att det inte var någon panik, vi kan vänta med det tills nästa år... VARFÖR stressa upp mig då???

Om sommardäcken sa han bara att om polisen stoppar mig så får jag böta 2000:-... Ska inte ut och köra innan 1/4 då det är tillåtet med sommardäck igen..

Bilen är besiktigad och godkänd nu i alla fall! NU FESTAR VI!!!! =)

Håll tummarna!

(Men visst är den fin? Oavsett om den går igenom besiktningen eller ej.. )

Igår bytte jag däck på bilen - till sommardäck. Inatt snöade det en massa. Idag ska jag besiktiga bilen. BRA! BRAAAA!!!!

Håll tummarna att den går igenom. Får väl ljuga ihop en historia om att jag fick punka på ett av vinterdäcken och därför bytte till sommardäcken... det är ju bara 4 dagar för tidigt... Håll tummarna!

Torsdag på Gossip

Dijana kan trix!
Gossip har verkligen de bästa gästerna! =) Så glad att ni finns!

Snart dags för fredagsparty!!! Weeehaaaa!

Natti, natti & tack för ikväll!

OBS! Bilderna tagna med min nya fantastiska mobil som jag fick av Fredrik i födelsedagspresent!

Dagens ESC bidrag!Kamil Mikulcik & Nela Pociskova, Slovakien (Överst), Niels Brinck, Danmark (Mitten), Quartissimo feat. Martina, Slovenien (Underst)

Slovakien, våra grannar Danmark & Slovenien.

Betygsätt & kommentera!

Slovakien - Kamil Mikulcik & Nela Pociskova, "Let Tmou"

Väldigt tråkigt och dåligt. Två röster som inte går ihop. Det blir ingen final för Slovakien. Kissepaus!
Mina poäng: 0

Danmark - Niels Brinck, "Believe Again"

Det hörs verkligen att Ronan Keating är inblandad i både text och musik! Tittar man inte skulle man kunna tro att det var han som sjöng också. Varför ställde han inte upp själv? Jag gillar denna låten, men Nisse som sjunger gör det med lite falska inslag... men jag tror att Danmark glider med till finalen och kanske t.o.m får en ganska bra placering genom att kamma hem många fjutt-poäng från många länder, vilket i slutändan resulterar i en bra placering.
Mina poäng: 7

Slovenien - Quartissimo feat. Martina, "Love Symphony"

Stråkar gillar jag! Att sångerskan liknar Christina Aguilera gör ingenting. Orginellt framträdande är ett +. Designen på klänningen var fruktansvärd, men tuttarna höll sig på plats ändå. Hennes röst var ju riktigt bra. Slovenien sviker sällan, inte heller i år. Jag hoppas att de för en gångs skull får komma till final och göra bra ifrån sig. Vi får se...
Mina poäng: 8

Bosnien, Norge, Sverige, Spanien 10 p

Island 9 p

Bulgarien, Montenegro, Rumänien, Slovenien 8 p

Danmark, Kroatien, Malta, Ryssland, Serbien 7 p

Finland, Frankrike, Turkiet 6 p

Israel, Lettland 5 p

Andorra, Polen, Tyskland 4 p

Portugal, Schweiz 3 p

Armenien, Cypern, England 2 p

Irland, Makedonien, Tjeckien, Vitryssland 1 p

Belgien, Slovakien 0 p