söndag 23 maj 2010

BÄSTA & SNYGGASTE FRISÖREN I GÖTEBORG!

Janna & jag

Ska strax iväg till en av mina bästa vänner och klippa mig. Hon är inte bara vansinnigt vacker, hon är utan tvekan en av de bästa frisörerna i Göteborg!

Brukar få samtal från Stockholm ibland när någon celebritet ska besöka Göteborg och de behöver en riktigt bra frisör - då rekommenderar jag alltid Janna och ALLA har varit fantastiskt nöjda!

Janna jobbar på Tempel Lounge om du vill boka tid... =)

Share/Save/Bookmark

Red Bull ger dig vingar!!!

God morgon!

Kom hem vid 05 imorse efter en stressig kväll i baren på BarBee. Jag var övertygad om att kvällen skulle bli lugn, jag menar, det är ju trots allt helg INNAN lön och helg EFTER HBT-Festivalen så det borde vara lugnt - MEN ICKE!

Kvällens tema måste ha varit DRINKAR i alla former, men gärna sådana som tar lång tid att göra, typ Mojito, Caipirinha, Cosmopolitan... men även ROSÉ var en populär beställning, men inte bara som det är utan med olika blanddrycker till - mest poppis med Red Bull.

Jag kände att jag var lite seg ett tag och svepte då en burk Red Bull... jag reagerar ju på bara en kopp kaffe i vanliga fall så ni kan ju tänka er hur det blir med en burk energidricka... Herregud... hjärtat slår i 180 och jag blir lite lätt stissig!

Efter stängning kl 03 ska det fixas en massa eftersom restaurangen är öppen även på söndagar så jag kom hem vid 05 och gick och lade mig ca en halvtimma efter. Tror ni jag kunde somna? Inte alls, den där Red Bullen hade fått igång min hjärna... till slut somnade jag men vaknade i omgångar, sista gången jag vaknade till stod Buddha och stirrade på mig med sina pigga små ögon... då går det ju inte att somna igen. Hans blick var tydlig - MAAAAAT!!! JAG VILL HA MAAAAAAAAT!!!

Nåja, nu är jag uppe och fingrarna flyger över tangentbordet och jag inser att den där jääävla Red Bullen inte har gått ur kroppen ännu. Det är inte första gången detta händer mig, varför lär jag mig inte att bara ta en läsk så jag får upp blodsockret lite...

Share/Save/Bookmark