torsdag 23 april 2009

SWEDEN 12 POINTS FROM CYPRUS


Runt om i Europa finns det Eurovision Song Contest klubbar, den absolut största organisationen som har samma namn i alla länder, OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l´Eurovision) lämnar in röster innan ESC varje år. Varje land presenterar sina röster enligt poängskalan som används i den officiella tävlingen, alltså 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Norge leder stort och har fått flera 12:or redan. Nu har CYPERN presenterat sin omröstning och deras 12:a gick till SVERIGE!!!!! Det gör att Malena & låten "La Voix" nu ligger högt, nämligen på en tredje plats totalt!

För att se tidigare resultat från andra OGAE länder, se på esctoday.com. Cyperns fullständiga resultat kan du se HÄR.

GO MALENA!!!!

Onsdag kväll


Det blev en riktigt bra kväll igår!

Tänkte att den skulle bli väldigt seg och lugn, eftersom det är veckan innan lön, men det kom en del glada gäster ändå!

Roligt att det är så många som läser bloggen! Jag bor bara 5 minuter ifrån Gossip, ändå hann jag igår möta två personer på vägen dit som kommenterade inlägg ifrån bloggen! =) Jättekul!

I alla fall så blev det lite folk på Gossip igår. Efter stängning gick vi (jag, Adam, Henrik, Peter, Tim, Max, Nando & Agron) till Babar och spelade spel - det är så kul att gå dit för där kan man verkligen umgås! Vi spelade Trivial Pursuit, kastade basket, spelade bordshockey och körde bilspel.

Vaknade för en stund sedan av att det var så varmt i lägenheten, går upp och ser att det är VÄRLDENS finaste väder ute! Det får bli en snabbdusch och sedan ut med lilleman (Buddha)!

Hoppas att vi ses ikväll på Gossip! Blir en del schlager ikväll - mycket av de nya ESC låtarna! Många bra bidrag - ju mer jag lyssnar, desto fler gillar jag! Ungern, Albanien, Norge, Grekland, Spanien, Azerbajdzjan, Armenien, Ukraina t.ex... kom och lyssna och tyck till ikväll!

Ha en skön dag allihopa!!!