onsdag 26 januari 2011

Många har frågat...


Många har frågat varifrån vi har fått våra "AussieBum" underkläder som BarBee personalen jobbar i på helgerna... inte endast då, men kalsongkanten med texten syns ju...

Det är svårt att hitta dessa snygga underkläder och badkläder i Sverige men det finns en butik i Göteborg som säljer dem! Om inte den modellen du vill ha finns inne så finns möjligheter att beställa hem, bara att prata med personalen.

Butiken ligger på Drottninggatan och heter JENS K, en butik som har många kända märken på sina kläder som är svåra att hitta någon annanstans. Priserna är humana också, inga överpriser trots den höga kvalitén.

Jens K Men´s room startade som en renodlad herrbutik, men nu, imorgon närmare bestämt, öppnar Jens Kristian och hans team en Jens K Ladiesroom butik, bara för tjejer, snett över gatan.

Rekommenderar starkt att besöka dessa butiker! Imorgon är det dessutom öppet hus på den nya butiken från klockan 17! Inte missa!

Så nu vet ni vart ni kan köpa de snygga AussieBum kallingarna till din kille, din kompis, ditt ragg, dig själv... eller någon annan på t.ex Alla Hjärtans Dag, födelsedag mm...

Jo då så att... Hej!