onsdag 16 mars 2011

Hemskt filmklipp på tsunamin i Japan


Har varit lite låg igår och idag... vet inte varför, men har tänkt mycket på de stackars utsatta människorna i Japan. Vilket helvete de genomlider. Minusgrader, ingen el och vägar som inte går att ta sig fram på... folk sover i sina bilar... Jag själv klagar och gnäller när det "bara" är 1 plusgrad när jag går till jobbet... och då går jag till bilen...

Kolla in filmklippet... overkligt vilken kraft en tsunami kan ha...


Dessutom tänker jag mycket på Fredriks mamma, min svärmor, som gick bort så hastigt, 57 år gammal. Helt plötsligt kan allting bara ta slut.

Det jag fått ut av dessa tankar är att jag måste uppskatta det jag har i mitt liv. Alla underbara vänner, familj, Fredrik, Buddha... ALLT!

Idag har jag varit extra känslig också... kanske som en slags mens för män? Vi får också perioder när vi är extra stingsliga och lättretade... Satt i ett möte idag och jag kände hur det bubblade i mig. Det var fel dag att diskutera vissa saker kände jag och tankarna har inte släppt på hela dagen. Det var skönt när Fredrik kom hem, vi kan alltid prata om precis allting och har jag något som jag tycker är jobbigt så lyssnar han och sedan kramar han mig och säger "Jag älskar dig Markus" och då blir allting lite bättre och lättare igen. Jag önskar att alla hade en Fredrik!

...nu ska jag rycka upp mig och sätta in lite pengar till offren i Japan. Jag tror de behöver allt de kan få just nu...Vill du också hjälpa till... du kan skicka ett SMS med texten 10KATASTROF (10kr) eller KATASTROF (50kr) till 729 50, eller sätt in en peng som jag på plus/bankgiro 902003-3 och skriv texten "Katastrof".