fredag 2 oktober 2009

Hemligstämplat!


Vilken helomvändning mitt liv har fått... Det händer så mycket just nu, men det är så lite jag kan skriva om här. För många lösa trådar och osäkra erbjudanden. Så fort jag har definitiva besked så skriver jag om det.

Utöver att jag sagt upp mig och ska sluta så är det andra saker också... det som är mindre roligt, inte kul alls faktiskt, är att veterinären ringde idag och sa att svaret på Buddhas bakterieprov kommit - och som ALLTID när det handlar om den stackars hunden så var det inget lättbotat. Han har en ganska elakartad bakterie och vanlig antibiotika biter inte på den, vi måste alltså ha en starkare antibiotika och längre behandlingstid och självklart mycket dyrare. Attans också! Huvudsaken är ju dock ATT det går att bota!

Ett roligt möte ska jag på idag, inte om jobb utan om något annat jätteroligt! Ett projekt som innefattar mig! Kan inte berätta så mycket mer om det heller, men så fort jag vet mer och när jag vet OM det blir av så ska jag avslöja vad det är!

Har även fått ett väldigt lockande erbjudande om jobb redan från nästa helg, dock erbjuds endast helger och kvällar då, men jag funderar STARKT på att tacka ja. Ska lämna besked idag så jag kanske avslöjar redan senare idag för er vad det handlar om. Jag kan bara säga att CHAMPAGNE är inblandat... =)

Visst är det lite spännande? Jag är faktiskt ganska uppspelt.

MEN - om någon av er hör eller vet något om ett bra säljjobb så maila mig på: markus.gisslen@hotmail.com - har jobbat som säljare i 11 år innan Gossip med goda resultat, nu skulle jag kunna tänka mig att jobba som resande säljare, låter trist för många men för mig låter det som ett drömjobb! =)

Ha en bra dag allihopa!

Share/Save/Bookmark