måndag 23 maj 2011

Idag har jag uppnått mitt delmål!

Jag kan med stor stolthet och glädje meddela att idag har jag uppnått det mål jag satte upp i Januari när jag började träna!

Jag bestämde mig för att tappa 10 kg innan maj månads slut. Idag vägde jag mig och har nu tappat lite mer än 10 kilo. Jag är fruktansvärt nöjd med detta och väldigt stolt.

Nu är liksom resten av månadens träning bara bonus... men jag har självklart redan ett nytt mål i sikte, jag berättar inte om det nu, jag vill hålla det för mig själv och avslöjar det senare - antingen när jag uppnått det eller när jag är nära målet...

Jag gav min kropp en rejäl belöning idag - ett hårdpass på gymmet, 1 1/2 timmas svett! Underbart!

I ärlighetens namn så trodde jag inte att jag skulle fixa detta... jag har ju alltid HATAT att träna. Det tog lång tid för mig att börja gilla det, troligen för att jag inte ville gilla det. Nu däremot kan jag inte tänka mig ett liv utan träning. Jag vill fortsätta träna, om inte annat för att min kropp ska må bra... mitt primära mål var nämligen ganska ytligt. Jag vill inte vara en flötig barbapappa... jag vill ju kunna titta mig själv i spegeln och vara nöjd... Annat var det när man var i 20-års åldern. Då kunde jag trycka i mig det mesta och missköta min kropp, den höll sig ändå i relativt OK kondition... sedan fyllde jag 30... och nu har jag fyllt 35... MEN - bättre sent än aldrig!

Har dock inte gjort detta själv... min man, Fredrik, har stöttat mig och gett mig massor av beröm typ varje gång jag tränat - och det har jag behövt. Jag har behövt höra att jag varit duktig. Löjligt men sant! Tack min älskling för att du tror på mig och för att du stöttar mig i allt jag gör!

Gretchen & Jenny Silver till BEE!

Japp! Nu är det spikat. 18 Juni kommer Gretchen att DJ:a på Bee med sin sidekick Jenny Silver som vi alla minns som en av de BÄSTA både detta och förra året i Melodifestivalen!

Igår kunde man se dessa tu svänga sina lurviga på Bee´s dansgolv... snygga som få! Här i sällskap med Darko (tv)...


Och här Jenny Silver med de vackra Dark Ladies... Melodifestivalen 2011 - Something In Your EyesMelodifestivalen 2010 - A Place To Stay