onsdag 17 juni 2009

Ikväll praktiserar Orion i baren på GOSSIP!

Orion och hans tvättbräda... inte tråkigt!!! =)

Ikväll ska Orion praktisera som bartender med mig i baren på Gossip. Tänkte lära honom att svänga ihop lite drinkar och hur kassan fungerar. Kom och testa om han pallar trycket... =)

Öppet 18-01 ikväll. Ålder 20 år. Fri entré. Öl, vin & cider 29:-. Blandad musik.

Gossip - Parkgatan 13 (Vid Vasaplatsen, Göteborg)

DJ MARKUS

Just det... har två spelningar i sommar, den första blir på den stora gayfesten på Kajskjul 8 här i Göteborg den 11/7 - där spelar jag på schlager-dansgolvet!
Den andra spelningen blir i Stockholm 30/7 på Gaypride - ska då också spela schlager. Platsen är fortfarande hemlig, men det blir BÄSTA stället jag kan tänka mig!!! Ska bli så jäkla kul!
Ev. en spelning med blandad musik 19/7 i Göteborg också, men inget bestämt ännu...

Sex på motorhuven!

Förlåt mamma för denna snuskiga titel på inlägget, men såg precis detta klippet på "Jimmy Kimmel Live", en amerikansk talkshow... det är hysteriskt roligt och väldigt osannolikt att det skulle hända! Tänk dig själv att åka genom en djurpark och detta händer... hahaha

Alla känsliga läsare varnas - klippet innehåller alltså snusk!Kvällen på Gossip var ganska lugn, inget snusk, bara trevliga gäster! Jag fick t.o.m två jättefina vita rosor av bästa Anna! Tack Anna! Du är verkligen fantastisk!!!

Fick även ett VIP-kort till tisdagsklubben på Berså Bar, tänkte gått dit och kollat läget med Henke, men var sååå yr och trött när jag stängt så jag hoppade över det, f´låt Henke!!!

Snart midsommar... skönt, ingen stress, vi ska bara ta det soft... dricka gott vin och äta god mat... me like!!

Godnatt!