onsdag 10 juni 2009

IKVÄLL KÖR VI!!!

Buddha föredrar att sova när det regnar ute...

Eller?

Jag tycker vi ska ha lite fest på Gossip ikväll... så tråkigt väder, vi behöver livas upp lite!

Kom till Gossip ikväll - öppet 18-01 - öl, vin & cider 29:- - fri entré...

...dessutom praktiserar muskel-George i baren ikväll...

Nu ska jag ta ut Buddha, han HATAR när det regnar, så jag antar att jag får släpa runt honom en sväng. Han är världens lataste hund, dessutom är han väldigt bekväm av sig. Han vill bara vara ute om det inte regnar och blåser.

Ok, vi ses ikväll då... Tja!

MINGELBILDER

Jag & DJ Aron på Gossip - foto: Lars Bohlin, qx.se

Qx.se var på Gossip i lördags och fotograferade...

Klicka HÄR för att se bilderna!

Tisdag & regn = TRÅÅÅKIGT!

Ok... det var tisdagkväll... det regnade katter och hundar... tror ni vi hade mycket gäster på Gossip? Ööööhhh... nja... inte så många... MEN - det är väl kvalitén på gästerna som räknas - inte kvantiteten???!!!

Dessutom praktiserade George, muskel-George alltså, i baren... han var jättestolt att ha blandat drinkar! Gillar George... positiv och glad och ser tjusningen med att stå i en bar... en bra reminder till mig som suckar och pustar när vi har en lugn kväll... fick mig att minnas när jag började som bartender - man behöver påminnas ibland!

Jag minns när vi började köra gay varje dag på Gossip, stendött varje kväll och när helgen kom så var vi glada om 50 personer dök upp... vi har blivit bortskämda!

Hoppas på bättre väder idag, och lite fler gäster vore trevligt... George ska praktisera även ikväll, han behöver öva! =)

Okkidokki, that´s all for tonight folks!

Natti, natti - sweet dreams!