tisdag 7 december 2010

Hundhotellet

Som ni kunde läsa i det tidigare inlägget så hittade jag ett jättefint hundpensionat i Kungsbacka som heter Hundhotellet. Jag läste på hemsidan, kollade bilderna och tyckte det var jättefint, när jag ringde och pratade med Elisabeth som driver det så klickade vi direkt och hon hade också en Buddha-hund, en Rhodesian Ridgeback alltså. Hon beklagade att det redan var fullbokat över nyårshelgen och rekommenderade ett annat pensionat.

Jag kollade upp det andra, det såg helt ok ut, men min magkänsla var inte densamma. Vi har aldrig lämnat Buddha på pensionat innan och det är viktigt att allt känns helt rätt, till 100 %.

Jag började städa här hemma och tänkte att om han inte kan bo på Hundhotellet så får vi hitta en annan lösning... plötsligt ringde telefonen och det var Elisabeth som ringde!!!

Hon hade varit och tittat på bilder på Buddha och blivit kär i honom! Hon sa att han påminde så mycket om hennes... hon sa också att hon fått en avbokning på nyår och att hon med glädje tog emot Buddha!!!!

VILKEN LYCKA!

Ni som inte har husdjur fattar nog inte, men alla ni andra förstår nog vad det känns skönt att han ska få bo någonstans där jag känner ett unikt engagemang och att hela hjärtat finns med! Jag tvekar inte en sekund på att Buddha kommer att trivas där! Hoppas bara jag får ta med honom hem igen, för om hon älskar bilderna på honom så kommer hon att bli förälskad när hon lär känna honom...

Korridoren på Hundhotellet. Alla "rum" är på 9 kvm med egen säng och altan med en rastgård på 15 kvm, dessutom golvvärme... det kommer Buddha att älska!!! Gillar att det är dörr in till rummen och inte bara galler. Känns väldigt bra!!! =)

Kolla in hemsidan: http://hundhotelletikba.se/Hundhotelletikba/start.html

Ledig tisdag

Ledig tisdag...

Har kollat runt lite på olika hundpensionat... vi ska ju till Stockholm över nyår och kan inte ta med Buddha, hittade ett fantastiskt som heter Hundhotellet i Kungsbacka. Ringde och fick en jättebra kontakt med kvinnan som driver det men dessvärre är det fullbokat över nyår. Typiskt! Hon hade också Rhodesian Ridgeback och ville gärna träffa Buddha ändå så på tisdag åker vi dit och hälsar på i alla fall! =)

Idag blir det att städa lite här hemma och i eftermiddag åker Fredrik, Buddha och jag till Torslanda och hälsar på kusin Anna och Matisse! Har Matisse-abstinens!!!

Tråkigt att det töar ute... gillar när snön ligger vit och det är någon minusgrad... men inte - det ska töa och bli slask istället!!!

Man kan fortfarande nominera till Gaygalan! Har du inte gjort det så gör det gärna! Har du redan gjort det så gör det gärna en gång till! =)

Jag är föreslagen av QX i kategorin "Keep up the good work" vilket jag är stolt över och i kategorierna Årets Gayställe & Göteborgspriset hoppas jag att många nominerar BEE! Skulle vara sååå kul om vi fick en anledning att åka dit....

Här kan du nominera: http://www.qx.se/gaygala_nomination.html

Vår älskade Buddha.
Bilden tog jag på Björkö förrförra sommaren.
Visst är han fin? =)

Humor

Hahahahahaha sååå rolig!!!!