tisdag 7 december 2010

Hundhotellet

Som ni kunde läsa i det tidigare inlägget så hittade jag ett jättefint hundpensionat i Kungsbacka som heter Hundhotellet. Jag läste på hemsidan, kollade bilderna och tyckte det var jättefint, när jag ringde och pratade med Elisabeth som driver det så klickade vi direkt och hon hade också en Buddha-hund, en Rhodesian Ridgeback alltså. Hon beklagade att det redan var fullbokat över nyårshelgen och rekommenderade ett annat pensionat.

Jag kollade upp det andra, det såg helt ok ut, men min magkänsla var inte densamma. Vi har aldrig lämnat Buddha på pensionat innan och det är viktigt att allt känns helt rätt, till 100 %.

Jag började städa här hemma och tänkte att om han inte kan bo på Hundhotellet så får vi hitta en annan lösning... plötsligt ringde telefonen och det var Elisabeth som ringde!!!

Hon hade varit och tittat på bilder på Buddha och blivit kär i honom! Hon sa att han påminde så mycket om hennes... hon sa också att hon fått en avbokning på nyår och att hon med glädje tog emot Buddha!!!!

VILKEN LYCKA!

Ni som inte har husdjur fattar nog inte, men alla ni andra förstår nog vad det känns skönt att han ska få bo någonstans där jag känner ett unikt engagemang och att hela hjärtat finns med! Jag tvekar inte en sekund på att Buddha kommer att trivas där! Hoppas bara jag får ta med honom hem igen, för om hon älskar bilderna på honom så kommer hon att bli förälskad när hon lär känna honom...

Korridoren på Hundhotellet. Alla "rum" är på 9 kvm med egen säng och altan med en rastgård på 15 kvm, dessutom golvvärme... det kommer Buddha att älska!!! Gillar att det är dörr in till rummen och inte bara galler. Känns väldigt bra!!! =)

Kolla in hemsidan: http://hundhotelletikba.se/Hundhotelletikba/start.html

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det löste sig!!! Buddha ska bara ha det allra bästa!!! =)

    SvaraRadera
  2. Fin vovsing!
    ja vad kul du ska spela i sthlm. hmm vi ska vara hos marianne i år igen. förra året tänkte vi gå ut på nyår, men vi festade till 7 så vi kom aldrig ut. men om du spelar i år så ska jag dra ut dem ur lägenheten och bege oss till dig :)

    SvaraRadera