måndag 20 juli 2009

Schlagerkvällen i pride-park

Yohanna som sjöng "Is it true" i Eurovision för Island och kom på andra plats ska uppträda på Schlagerkvällen (Torsdag 30 Juli) i Pride-park, hon är den enda som avslöjats av de artister som ska uppträda! Alla andra hålls hemliga tills den stund de kliver ut på scenen! Ska bli så kul - ännu roligare (för mig) är att jag spelar i Leo´s tält samma kväll, i parken!

LÄNGTAR!

Alla som vill gå med Gossip i paraden MÅSTE ge mig definitivt besked snarast, meddela även t-shirt storlek - anmälan på min facebook eller mail: markus.gisslen@hotmail.com

Powerwalk...

Precis kommit hem efter en 45-minuters rask powerwalk vid Delsjön med Buddha & Jessica. Jessica fick testa att gå med mina stavar idag, snacka om att hon fick upp flåset! Man känner sig så nöjd efter en runda. Buddha däckade direkt här hemma och jag själv fick mer energi så nu blir det att duscha och sedan ner på stan och fika med Bettan!

Vet inte vad som händer i eftermiddag... kanske Lotta på Liseberg? Kanske restaurang Viktoria? Kanske en film och slappa??? Får se... det är ju en ledig dag, man behöver inte bestämma någonting! Vill ha fler lediga dagar... =)

Rubinbröllop

Pappa & mamma firade Rubinbröllop, 40 år alltså, häromdagen!

I lördags firade mina kära föräldrar sin 4o-åriga bröllopsdag! Är inte det ganska häftigt? De var gifta i nästan 7 år innan jag föddes och ca 3 år innan de fick min bror... bara det är längre än många äktenskap idag!

De hade bestämt sig för att skaffa sig ett liv ihop innan de skaffade barn och familj.

Jag är lyckligt lottad med att ha vuxit upp i ett väldigt kärleksfullt hem där jag i hela min uppväxt sett kärleken mellan mina föräldrar, än idag är det så.

Jag älskar er mamma & pappa!

Bröllopspresenten kommer v. 33... haha