söndag 26 april 2009

Måste testa nå´t nytt...

Godmorgon allihopa!

Nu är jag pigg och vaken efter att ha blivit väckt med kaffe i sängen! Härligt! Underbara söndag! =)

Ska ut och testa att kasta frisbee med Buddha nu, han är bortskämd den lilla jycken, Elsa gav honom den i present. Vi får se om han tycker den är rolig... =)

Snart drar vi till Borås som sagt, kanske blir ett glas vin ikväll, vi får se...

Ha en skön söndag!

10 poäng till Sverige från Belgien!


Minns ni OGAE rösterna jag berättade om? Organisationen i Europa om Eurovision Song Contest?

I alla fall så har nu 17 länder röstat på sina favoriter till ESC 2009. Det senaste landet som lämnat in sina röster var Belgien, deras 12 poängare gick till Norges bidrag, som nu leder ganska stort, men deras 10 poäng gick till SVERIGE - SWEDEN - SUEDE!

Du kan läsa mer om detta HÄR

Det innebär att Sverige nu ligger tvåa! Inte illa pinkat. Man får ta detta med en stor nypa salt, man får inte glömma att de som röstar och är medlemmar i OGAE är schlagergalningar, eurovision nördar - inte vanliga "Svenssons" som sitter i sina stugor och kanske gillar något helt annat. Förra året t.ex så var ju Sverige med Charlotte Perrelli överlägsen favorit efter att alla OGAE länder lämnat sina röster, ändå hamnade vi bland bottenskrapet. Men visst är det ändå kul att så många faktiskt uppskattar vårat annorlunda bidrag!?

Har vi kanske t.o.m vinstchans? Hur ska vi ha råd att anordna en Eurovision Song Contest nästa år? Det är ju ett visst bröllop som kommer att kosta skjortan nästa år, och ett val... Nä, jag tror Norge vinner, det vore bra... inte långt till Oslo! =) Vore kul dock om Sverige hamnade i topp-10. Jag gissar på 7:a. Vad tror du?

Så här ser poängställningen ut efter att 17 OGAE-grupper röstat:

1 Norway 183
2 Sweden93
3France91
4Spain 78
5Bosnia & Herzegovina 73
6Azerbaijan61
7Iceland52
-.Turkey52
9Greece48
10United Kingdom44
11 Estonia38
12Finland28
13Lithuania24
14 Portugal23
15
Malta
16
16Israel15
17Denmark13
18Albania8
19Slovenia7
20Romania 5
-. Montenegro 5
-. Germany 5
-.Moldova5
24Switzerland 4
-. Ukraine 4
26Russia 3
27Ireland2
-.Cyprus2
-.Bulgaria2
30Croatia 1
-.Slovakia1

ÄNTLIGEN SÖNDAG!

Buddha med några av sina nallar... söt!!!

Jag ÄLSKAR söndagar! Veckans bästa dag! Min lediga dag! Dagen innan en till ledig dag! Söndag är min fredag.

Ska sova ut, ta det lugnt, gå ut med Buddhisten, senare på dagen ska Fredrik & jag till Borås! Där blir det 11 års kalas för hans systerson, ska bli mycket trevligt!

Lördagskvällen på Gossip var bra, Aron spelade jättebra musik - som vanligt och gästerna trivdes.

Tim & Max var förbi en sväng också, de hade varit på Liseberg och vunnit nallar så de gav en till Buddha! Vår stora tuffa hund fullkomligt ÄLSKAR nallar! Han biter absolut inte sönder dem, utan går runt med dem i munnen, ibland t.o.m tre stycken på samma gång =)

Nu när jag kom hem för en stund sedan så gav jag honom sin nya nalle, gissa om han blev glad! Han sprang stolt runt med den i munnen och såg mycket nöjd ut, sedan la han den bland alla andra i sin säng. Vi har nog den sötaste hunden som finns! Att man kan älska ett djur så mycket...

Nu tror jag banne mig att det är dags att krypa under täcket och sova lite. Längtar till det är morgon och ta en kaffe på balkongen med Fredrik! MYSIGT!

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SÖNDAG!!!!!!!