söndag 26 april 2009

ÄNTLIGEN SÖNDAG!

Buddha med några av sina nallar... söt!!!

Jag ÄLSKAR söndagar! Veckans bästa dag! Min lediga dag! Dagen innan en till ledig dag! Söndag är min fredag.

Ska sova ut, ta det lugnt, gå ut med Buddhisten, senare på dagen ska Fredrik & jag till Borås! Där blir det 11 års kalas för hans systerson, ska bli mycket trevligt!

Lördagskvällen på Gossip var bra, Aron spelade jättebra musik - som vanligt och gästerna trivdes.

Tim & Max var förbi en sväng också, de hade varit på Liseberg och vunnit nallar så de gav en till Buddha! Vår stora tuffa hund fullkomligt ÄLSKAR nallar! Han biter absolut inte sönder dem, utan går runt med dem i munnen, ibland t.o.m tre stycken på samma gång =)

Nu när jag kom hem för en stund sedan så gav jag honom sin nya nalle, gissa om han blev glad! Han sprang stolt runt med den i munnen och såg mycket nöjd ut, sedan la han den bland alla andra i sin säng. Vi har nog den sötaste hunden som finns! Att man kan älska ett djur så mycket...

Nu tror jag banne mig att det är dags att krypa under täcket och sova lite. Längtar till det är morgon och ta en kaffe på balkongen med Fredrik! MYSIGT!

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN SÖNDAG!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Vad söt han är med alla sina nallar! Våra labradorer tycker också om att bära runt på sådana, men de är inte alltid lika försiktiga som Buddha.
    Hälsningar Anna på Föreningsgatan
    Är för övrigt en av de nöjda gästerna från igår! Alltid lika kul att hänga på Gossip.

    SvaraRadera