fredag 24 april 2009

TVÅ "annorlunda" DJ:s på Gossip i maj!

Förra sommaren blev jag övertalad av Leo Berglund ifrån Stockholm att vara en av deltagarna i hennes välgörenhetsgala som heter "Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan". Jag tackade ja just för att det inte var en tävling som handlade om det yttre, utan en tävling om att samla in så mycket pengar som möjligt till AIDS forskningen. Vinnare av tävlingen blev Fredrick Federley, men jag kom på en mycket hedrande andra plats! Sammanlagt drog Leo och Ulrich in över 100 000 kr! Hon är en fantastisk kvinna, om än en gnutta galen... =)

Jag & Leo B i pridepark, Stockholm 2008

Nu är det i alla fall bestämt att vi ska ha två mycket spännande DJ:s på Gossip i maj, närmare bestämt fredagen 15:de & lördagen 16:de! På fredagen ska MISS FLUFFY stå för musiken, det kommer onekligen att bli spännande! För er som inte vet vem Miss Fluffy är, så kan jag berätta att det är Göteborgs mesta och bästa mingeldruga! Alltid med ett sprudlande leende och en glädje som smittar alla! Underbar människa!

Miss Fluffy är DJ på Gossip fredagen den 15/5

På lördagen kommer Leo B att lira sina favorit hits. Det kan bli spännande, udda och skrämmande... haha Ser fram emot detta enormt mycket! Leo presenterade jag ju i början av inlägget, men kan också berätta att hon har uppträtt med After Dark, Cunigunda m.fl. Hon har många järn i elden och fixar förutom Välgörenhetsgalor även stora fester, mestadels i Stockholm, hon var även frontfigur för succéklubben Pigalle. Söndagen 17/5 uppträder hon & Cunigundas mammor med deras fantastiska DRUGBINGO på HBT-festivalens avslutningsfest på Valand - FÅR EJ MISSAS!!! Läs gärna Leo´s helt sjuka och lätt vrickade blogg - HÄR

Leo B spelar sina favorit hits på Gossip lördagen den 16 Maj... spännande? Skrämmande?

Händelserik Fredag!

Så var det Fredag igen! Strålande solsken och en varm balkong med nybyggt kaffe - det är livet det! Börjar dessutom inte jobba förrän vid kl 21 ikväll - väldigt skönt!

Så vad händer idag då? Jo, det ska jag tala om!!! Fick meddelande från Jean-Pierre Barda för en stund sedan, han är i Göteborg för att lansera sin nya kollektion av solbrillor - du kan träffa honom och kolla, testa, köpa brillor på Åhléns idag & imorgon mellan kl 12-17! Passa på att träffa denna fantastiska människa, denna ikon ifrån 90-talet! Han var ju en av mina absoluta idoler - alla i Army Of Lovers var mina idoler! Kunde varenda textrad.... bästa låtarna var Lit De Parade, Give My Love, Obsession, La Plage De Saint Tropez... Kolla in hemsidan, HÄR.


Jean-Pierre Barda är i Göteborg denna helgen - träffa honom på Åhléns fredag & lördag!

Ikväll är det jag som spelar musiken på Gossip! Ska bli jättekul! Hoppas det kommer lite gäster också... =)

Fia & Henkan har ju en klubb sista fredagen varje månad, Club Queer, alltid välbesökt och med olika teman. Kvällens tema är "Skotskt" så jag antar att en och annan kilt kan ses, kanske lite säckpipor och en massa whiskey... och kanske några får(skallar)... =)

Kanske drar dit när vi stängt ikväll, brukar vara kul! Kom och förfesta på Gossip vet´ja!

Fia & Henkan som driver Club Queer

Lite bilder från dagen

Buddha - min lille prins

Buddha & jag gick och mötte Fredrik vid hans jobb, sedan gick Fredrik & jag ner på stan och käkade på "Tant- & gubbstället"... en lunchrestaurang vid Kungsportsplatsen som har den absolut godaste husmanskosten jag ätit! Vet inte ens vad stället heter på riktigt, men vi kallar det så eftersom det alltid är tanter och gubbar där som varit stammisar där de senaste 100 åren.
Både Fredrik & jag beställde hemmalagade köttbullar med hemmagjort potatismos, brunsås och lingon! Jätteportioner, men det gick ner, alltihopa!! =)

Därefter gick vi och shoppade lite, blev coola salladsbestick från Sagadesign. Jättefina! Gjorda i trä och ser ut som två händer.

Sedan gick vi och mötte Jessika på NK Details och drog med henne på fika på Göteborgs kanske skönaste café med det absolut godaste kaffet - Centro (på Kyrkogatan tror jag, vid NK nästan).
Cecilia, Jessika & Fredrik - fika på Centro

Där träffade vi Cecilia också. Det blev latte macchiato för mig... Gillar du kaffe så MÅSTE du gå dit och dricka riktigt kaffe! Coolt kafé med skön personal, inga bord och stolar att sitta på - fikar gör du på gatan, trottoaren eller där du står. Avslappnat, gott och billigt!

När vi fikat klart och gått en runda till på stan och småshoppat så var det dags att gå till Gossip för att jobba. Det var en vääääldigt lång kväll ikväll. Lite folk så här precis innan löning, men som alltid så kom det en och annan trevlig gäst! Sötaste gästen var en 4-månaders Chihuahua valp som hette Doris! HERREGUD så liten och söt! Den var mindre än Buddhas huvud!

Doris - 4 månader - Chihuahua

Edwin & Mikael var ute på en "luftmadrass" kväll med sina flyg-kollegor. Alltid trevligt när ni tittar förbi! =)

Edwin, Mikael med sina kollegor/vänner

Nu är jag hemma och ska snart sova så jag är pigg imorgon. Har nästan lovat Anna att vi ska gå på Queer efter vi stängt Gossip imorgon...

Sov gott allihopa - eller God morgon till er som läser detta när ni vaknat... =)