onsdag 28 april 2010

Skepp o´hoj!

Lovar att dokumentera resan och att blogga under tiden...

Imorgon drar jag alltså iväg på GAYKRYSSNING med TallinkSiljas skepp Galaxy. Jag ska spela på ett av dansgolven ombord.

Många vänner ifrån hela landet, men främst Göteborg ska åka med också, det kommer att bli såååå kul!

På fredag när vi lagt till i Stockholm igen efter 23 timmar till havs så ska jag snabbt ta mig till Scandic Malmen (vid Medborgarplatsen på Södermalm) och där checka in och sedan ska jag i några timmar DJ:a i deras Cocktailbar. Det blir som en liten efterfest till kryssningen, men också en förfest till den stooora festen på fredag kväll! Det är klubbfixaren Navid som tillsammans med Bernhard på Kolingsborg ställer till med party! På scen kommer vi att få se aktuella duon Velvet & Linda Bengtzing.

Ser fram emot denna resa. på lördag ska jag få krama på mina fina syskonbarn Sigge & Stella! det längtar jag nog mest efter...

Håll koll på bloggen!!!


Share/Save/Bookmark

PREMIÄR!

Snart är den nya uteserveringen på Bee färdig... Förhoppningen och planen är att den ska vara klar redan på fredag, därför kör vi en smygpremiär på Valborg!

Det kommer att finnas värme och markis så solen är inte nödvändig, men visst blir allt lite trevligare med lite solsken?

Helt nya möbler är beställda. Vi kommer att ha lounge-avdelning med gräsmatta (dock inte helt säkert att soffgrupperna kommer i tid till helgen...) samt en utomhus bar!

Detta kommer att bli en samlingspunkt i Göteborg denna sommaren. Jag skulle vilja påstå att det är stans BÄSTA läge! Mitt i city, mycket folk som går förbi (= bra spaningsläge!) och stort utbud av rosévin, vin, öl och drinkar!

Kom till Bee i helgen!!!

Share/Save/Bookmark