torsdag 9 april 2009

Nytt mixerbord till Gossip


Idag passade jag på att åka till JP Disco - de har utförsäljning av vissa produkter då de haft översvämning där... vårat mixerbord från stenåldern har ju pajjat så jag åkte dit. Hittade ett grymt mixerbord för halva ordinariepriset! =) Hurra! Kopplade t.o.m in det helt själv på Gossip - OCH det fungerade!!! *stolt*

Passade på att köpa en ny discokula och nya hörlurar också när det ändå var så billigt... har inte sagt nåt till Dejan ännu bara... hahaha HJÄLP!!!!

Ikväll kommer ljudet att vara på topp och vi kan sjunga med till alla härliga schlagerdängor!

Gud vad jag längtar till ikväll! =)

GLAD PÅSK!


Nu är påsken här, kan tänka mig att alla häxor kommer till Gossip ikväll... Gossip är Göteborgs blåkulla! =)

Öppet till kl 03 ikväll och Aron spelar schlager från sverige och europa, bra och dålig, ny och gammal! Säker på att det kommer att bli en riktigt kul kväll!

Själv har jag nyss vaknat, sovit som en klubbad säl inatt! Nu är jag utvilad och redo för en härlig dag! Ska ut och gå med Buddha snart.

Ha´re bra! Tja!

ÄLSKAR presenter! =)
Inte nog med att Anna kom och hälsade på och underhöll mig en stund på Gossip idag så hade hon även med sig världens största påse med påskgodis till alla i personalen!

Förstår ni nu varför jag alltid säger att vi har de bästa gästerna hos oss!?

TACK ANNA!!!

Jag förväntade mig en lugn och stillsam kväll så här innan en storhelg, men det kom en del folk ändå.

T.ex så var flera av Gretas personal där, Joakim & Emil var förbi (de jävlarna åker till Athen imorgon - JAG VILL OCKSÅ!), söta Sandra med tjejkompis...

Henrick (från mikmak.se & moltazdesign.se), Zocky (DJ & Zitt Sa Ja!) samt Patrik (RFSL) var på plats... då är det alltid GARANTERAD underhållning!!!

En trevlig och bra kväll tycker jag! Nu ska jag snart sova lite så jag orkar jobba hela påsken. Skulle varit ledig på söndag, men det sket sig... Vi har öppet till kl 03 torsdag, fredag, lördag & söndag! Trött bara av att skriva det... hur ska detta gå??? Kaffe, frisk luft och sömn...

"Laila Tov" allihopa!