tisdag 19 april 2011

CHRISTO - Vår CHAMPION!

Måste säga att jag är så otroligt stolt över min vän och kollega, Christo!

Han blev utsedd till Mr Gay Sweden 2009 och nu har han varit i Rumänien och representerat Sverige i tävlingen "Mr Gay Europe" med goda resultat!

Han vann kategorierna "Mr Photogenic" & "Focus & Contribution" och slutligen hamnade han som nr 2 "Mr Gay Europe"! Det är jääävligt stort!

Bra jobbat Christo! Man kommer långt om man bara är sig själv och är ödmjuk. Du är en vacker människa! Det yttre ser alla och förstår vad jag menar, men insidan är det inte alla som får lära känna, jag är en av de lyckliga!

Varmhjärtad, omtänksam, uppriktig, rolig, knäpp, seriös, intelligent, medmänsklig... bla bla bla, kan fortsätta i evighet!

Innan jag riktigt kände Christo så tänkte jag att han säkert var en dryg och nonchalant kille... Visst är det skönt när ens farhågor visar sig vara FEL! Och en människa - oavsett fysiskt utseende - blir ju så vacker om personligheten är vacker! Eller hur!?

Jag är STOLT att kalla mig din vän. Jag är STOLT att vara din kollega. I mina ögon vann du över den där lille bögen från Italien... haha

Grattis Christo!!!

Här är ett urval av bilder på vår Champion!


Hur ska man hinna allt?

Pust vad mycket det är att göra hela tiden... har ju ingen som helst tid att blogga...

Kan i alla fall berätta att jag körde 1 timma på crosstrainern idag på gymmet TROTS min stukade fot (igår på klipporna när jag fotograferade... klumpfot i naturen!) och det gick bra! Inga ursäkter att slippa träna! Jag har ju ett mål att uppnå!

Påskvecka innebär för de flesta LEDIGHET - inte för mig... nä, det blir att jobba dagtid i alla fall torsdag, kvällstid torsdag, fredag och söndag. På lördag ska vi på middag hos kusin Jakob och på måndag är vi bjudna till morbror Lars och Ann-Britt, om Fredrik kan vill säga... ska kolla upp detta...

Nåja... nu ska jag jobba lite och sedan hade det varit skönt att hinna ut i det fina vädret lite också... Hur ska man hinna allt? Behöver lite semester tror jag... det var ju ett tag sedan, eller i alla fall 1 1/2 vecka sedan!

Tjingeling!