tisdag 19 april 2011

CHRISTO - Vår CHAMPION!

Måste säga att jag är så otroligt stolt över min vän och kollega, Christo!

Han blev utsedd till Mr Gay Sweden 2009 och nu har han varit i Rumänien och representerat Sverige i tävlingen "Mr Gay Europe" med goda resultat!

Han vann kategorierna "Mr Photogenic" & "Focus & Contribution" och slutligen hamnade han som nr 2 "Mr Gay Europe"! Det är jääävligt stort!

Bra jobbat Christo! Man kommer långt om man bara är sig själv och är ödmjuk. Du är en vacker människa! Det yttre ser alla och förstår vad jag menar, men insidan är det inte alla som får lära känna, jag är en av de lyckliga!

Varmhjärtad, omtänksam, uppriktig, rolig, knäpp, seriös, intelligent, medmänsklig... bla bla bla, kan fortsätta i evighet!

Innan jag riktigt kände Christo så tänkte jag att han säkert var en dryg och nonchalant kille... Visst är det skönt när ens farhågor visar sig vara FEL! Och en människa - oavsett fysiskt utseende - blir ju så vacker om personligheten är vacker! Eller hur!?

Jag är STOLT att kalla mig din vän. Jag är STOLT att vara din kollega. I mina ögon vann du över den där lille bögen från Italien... haha

Grattis Christo!!!

Här är ett urval av bilder på vår Champion!


1 kommentar:

  1. Mattias Isacsson20 april 2011 11:57

    Kunde inte ha beskrivit honom bättre själv Markus!
    Ge honom en smäll från mej om alla dessa vinster har stigit honom åt huvudet. Fast låt honom sväva ett pa cm ovanför marken iaf för det är han värd ;)

    SvaraRadera