tisdag 14 december 2010

Kan inte sova!

Imorgon får vi reda på vilka som nominerats till QX Gaygala 2011... hoppas så mycket att BEE är med i någon kategori!

Gaygalan går av stapeln på alla hjärtans dag, 14/2, på Circus. Carina Berg kommer att leda galan och den kommer att sändas på TV 4 några dagar efter...

Är så nyfiken så jag kan inte somna...

Kan berätta om denna dagen istället:

Vi åkte ner till Kungsbacka idag, jag, Fredrik och Buddha, till Hundhotellet där Buddha ska bo över nyårshelgen eftersom vi är i Stockholm då.

Hundhotellet såg så bra ut på hemsidan och jag fick en bra kontakt med Elisabeth som äger stället - allt blev bara bättre! Stället var så fint, beläget mitt ute i skogen med stora rastgårdar och tyst och lugnt.

Inne i själva byggnaden där "rummen" är var rent och snyggt. Jag skulle kunna bo där själv! Varje rum har golvvärme och en säng samt en lucka ut till en 15 kvm stor altan under tak! Dessutom får hundarna dagliga promenader och springa löst i de stora rastgårdarna som var stora som hästhagar!

Det känns underbart! Buddha kommer att få det jättebra där. Kolla in hemsidan www.hundhotelletikba.se


Sedan köpte vi en stor fin julgran och ringde kusin Anna och Matisse och frågade om de ville vara med och klä granen och äta middag här, det ville de och vi hade en mysig eftermiddag! Granen blev jättefin och går i rött och silver.

Ikväll var sista avsnittet av Desperate Housewives för denna säsongen.... längtar tills det börjar igen, det var som vanligt ett spännande slut... Längtar även efter The Event och Brothers & Sisters...

Nähä... håll tummarna allihopa för nomineringar... nu ska jag göra ett nytt försök att sova...
Om en liten stund åker vi ner till Hundhotellet i Kungsbacka och kollar hur det ser ut och låter Buddha godkänna stället... =)