tisdag 17 mars 2009

hahaha

NI MÅSTE SE DESSA SKETCHERNA MED PETRA MEDE & EDWARD AF SILLÉN!

Gå in på Schlagerprofilerna o kolla! Så roligt!

Förlåt, för jag har syndat...

Gräddglass med lönnsirap och kanderade valnötter

Förlåt mig, jag har syndat! Jag föll för frestelsen, jag smakade av den förbjudna frukten och nu är jag besatt!

Funderar på om jag ska anmäla SIA Glass för detta... jag som bestämt mig för att sluta äta onyttigt, leva sunt istället - frukt är ju också godis (som min svägerska Camilla brukar försöka lura i barnen)... men så såg jag den... den låg i frysdisken på Konsum. Jag letade inte ens. Jag hörde hur den ropade mitt namn, jag var TVUNGEN att köpa den, bara smaka lite lite lite...

Jag vill härmed utfärda en varning för Sia Glass Maple Walnut! Den är så sjukt god så jag måste sluta skriva nu och skopa upp ett lass... hörs!

3 ESC bidrag till

Soraya - Spanien
Anastasia Prihodko - Ryssland
Andrea Demirovic - Montenegro

Dags för tre bidrag till i ESC. Idag blir det dessa tre (Klicka på landet för att se videon från YouTube). Lägg in en kommentar du också, betygsätt bidragen! Skala 1-10 (1= SUGER! 10= SUPER!):

Spanien - Soraya, "La Noche Es Para Mi"

Ett av misstagen Sverige gör är att inte göra en snygg och påkostad video som släpps i nästan samma stund som vinnarbidraget presenteras. Kolla in Spaniens video! Så snygg! Soraya är gudomligt vacker och låten är underbar! Bästa från spanien sedan Azucar Moreno med "Bandido"!
Jag hoppas och tror att Spanien får vara med i toppen i år, topp-5!
Mina poäng: 10

Ryssland - Anastasia Prihodko, "Mamo"

I mina öron låter det lite som en rysk folksång, en sån man ska dricka Koskenkorva och ena stunden skratta, nästa gråta till... men på något sätt gillar jag den. Slutet är lite hysteriskt.
Undrar om den kommer att framföras på Ryska eller Engelska. Den kommer nog inte att vara i toppen, men kanske omkring plats 10-15... Hade Ryssland lånat in Verka Serduchka från Ukraina 2007 så hade det funnits viss vinstchans...
Mina poäng: 7

Montenegro - Andrea Demirovic, "Just Get Out Of My Life"

Jaha... när jag kollar på Montenegros musikvideo så tänker jag "Jag har sett bättre dragshows i mina dar", för visst ser Andrea ut lite som en transa, och killarna ser ju inte direkt ut att träffas för att kolla en fotbollsmatch, hinka bärs och snacka madamer, eller? =)
Låten sätter sig ganska lätt, påminner om svenska gruppen TROLL från det glada 90-talet. Denna låten tävlar i samma semifinal som Sverige.
Mina poäng: 8

TOTALT:

Spanien 10 p
Montenegro 8 p
Ryssland 7 p
Frankrike 6 p
Tyskland 4 p
England 2 p