onsdag 29 april 2009

Puh! Vilken värme!

Vi fick med oss två jättefina gamla fotöljer hem!

Kom precis hem ifrån Borås där Fredrik & jag hjälpte till i hans farmors gamla lägenhet. Mycket att slänga och sortera... trots allt en stor del av hennes liv spenderades ju där. Vi fick med oss två jättefina gamla fotöljer!

Sorgligt på ett sätt, men samtidigt väldigt trevligt när övriga släkten träffas - alla är underbara!

Grönt & fint här i fashionabla Vasastaden! =)

Var ute med Buddha nyss, fasiken vad fint det är ute nu! Grönt på träden och i gräset, sol och 26 grader! Wunderschön!!!

Ska alldeles strax ta en uppfriskande dusch och sedan gå ner till Gossip och jobba. Öppnar kl 20 idag. Räknar med en lugn kväll då de flesta säkert sparar sig till Valborg.

Pratade med Leo B tidigare idag, det gjorde faktiskt att jag längtar lite extra till Stockholm! Vi ska bo granne med Leo & Roggan! Fan vad kul det ska bli!

SNART ÅKER VI!

Snart bär det av till Stockholm - Södermalm!

Mittwoch på tyska och Onsdag på svenska... det börjar närma sig FREDAG!!!! Då åker jag, Fredrik & Jessica till Stockholm! Ska bli så skönt att komma bort en liten stund, och det ska bli så himla kul att träffa mina syskonbarn, Sigge & Stella! Längtar!!!

Planen är att vi ska ge oss av kl 10 på fredag förmiddag, inte stressa upp, utan stanna lite var vi vill och fika, käka mm. I Stockholm har vi hyrt en lägenhet på Söder, Folkungagatan - PERFEKT läge!

Fredag kväll ska vi träffa Roger, Leo & Rickard! Ska bli så kul!

På lördagen ska vi träffa Camilla och barnen på dagen, sedan senare på kvällen så blir det middag hemma hos min bror & Camilla. Hoppas självklart att Ylva & Zina kommer också...

DET SKA BLI SÅ HIMLA TREVLIGT!!!

Har längtat efter detta i evigheter känns det som!

Idag ska vi till Borås och hämta lite grejor, sedan ska jag jobba ikväll på Gossip.

Puss & kram!