tisdag 9 mars 2010

Gnällig hyresgäst...

Minns ni vattenläckan jag berättade om? Den i vårt sovrumstak? Den droppar inte längre, men inte fan är det vackert för det!

Det var lördagen den 20 februari som det började läcka men efter att snön skottats bort från taket så har det slutat droppa. Har hyresvärden hört av sig tror ni? Inte alls faktiskt... han har lyst med sin frånvaro och sitt ointresse!

Jag blir lite irriterad... vi bor i en HELT nyrenoverad och nybyggd lägenhet i ett gammalt hus. Jag förstår att olyckor kan ske... men sedan vi flyttade in i juli 2009 så har hyresvärden och hans bolag inte visat ett stort intresse för att slutföra sina projekt. Vi bor på 5:e våningen utan hiss och jag tror (kan inte reglerna men någon sa detta till mig) att man inte får bygga nya lägenheter i hus så högt upp om det inte finns hiss - därför är vi registrerade att vi bor på våning 4... hmmm... Jag har personligen inga större problem med trapporna, men vi lovades att sista trapphuset skulle tillhöra lägenheten och att vi nedanför har vår dörr och brevlåda.

Lite charmigt och speciellt tycker jag... men trapphuset är ju fortfarande inte iordningställt och ingen brevlåda uppsatt, så vi kan aldrig stänga den dörren och inreda trappan... (vi har en dörr längst upp också, så vi lämnar ju inte lägenheten öppen för allmänheten, men det kanske ni fattade...?)!

Jag skrev idag ett mail och var lite grinig... tycker det är trist att betala en ganska saftig hyra för ett boende som inte är klart. Trapphuset skulle varit klart i Juli 2009...

Surt sa räven...

Vårt fina sovrumstak...

Share/Save/Bookmark