tisdag 18 januari 2011

Sa JAG det?

Sa JAG att jag saknade Fredrik så mycket när han var på sjukhus att jag till och med saknade hans snarkningar??? Delirium tremens!

Nu sitter jag här i soffan och har gett upp... försökte sova men ju mer jag knuffade på Fredrik desto högre och intensivare snarkade han... vi måste snart kolla upp detta... testat allt...

zzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Tröttsamt...

Söta grannar

Igår körde jag 40 minuters hård Crosstrainer och idag 45 minuter!

125-130 steg i minuten och motstånd 40. Svettades som aldrig förr idag. Min t-shirt var helt plaskblöt, men det känns fantastiskt skönt och jag tycker till och med om det! Jag är själv helt förvånad!

Något annat kul är att jag igår pratade med grannen som bor under oss, en väldigt trevlig tjej som bor med sin kille och dotter. Dottern, Elvira, 3 1/2 år var en av de sötaste barnen jag träffat! Hon visade sina leksaker och tvingade mig att titta på ett barnprogram en stund och när jag skulle gå gav hon mig ett armband som hon själv tillverkat och så fick jag en kram. Sedan sa hon att hon ville komma och hälsa på! Vilken tur för henne att det bor två barntokiga en våning ovanför! Och vilken tur för oss att världens sötaste Elvira bor under oss!

Hoppas den dagen kommer då Fredrik och jag kan bli pappor... kan man inte önska sig en knodd i 35 års present? =)

Idag ska jag på vinprovning, ska försöka att inte glömma att spotta ut det... BARA smaka, inte dricka! Är ju träningsfreak numera... hahaha