fredag 8 oktober 2010

Com Hem ringde mig idag

Ni som följer min blogg vet ju att jag häromdagen fick ett otrevligt bemötande av Com Hems kundservice, en kille som näst intill uppmanade mig att byta bredbandsleverantör. Anledningen att jag fortfarande är kund hos Com Hem är att jag ringde upp igen och fick ett jättetrevligt bemötande av "Sanna" som gav mig en bra deal.

Det roliga är att jag fick en kommentar på det inlägget jag gjorde från en som heter Siméla och jobbar på Com Hems kundservice, hon ville att jag skulle kontakta dem, vilket jag gjorde. Jag mailade dit hon hänvisat och idag ringde en kvinna upp mig.

Hon berättade att de ser allvarligt på det som inträffat och hon sa att de har allt registrerat så hon vet mycket väl vem killen var och de skulle ta upp detta med honom. Hon visste också vem den trevliga tjejen var och berättade för mig att hon heter Sanna. Jag lät hälsa att hon skulle få beröm för sin proffsiga attityd och inställning. 


Tyckte detta var ett snyggt sätt av Com Hem att vårda sina kunder. Från och med nu har jag lovat dem att om något är fel eller inte är bra så ska jag bara kontakta dem. Mycket bra jobbat, nu kan jag njuta av deras roliga reklam igen... =)


Jag har även varit på trafikkontoret idag för att hämta blanketter om boendeparkering så jag har någonstans att ställa bilen som kommer nästa vecka. Jag gick in och klingade i receptionen... ingen där...

Plötsligt öppnades dörren utifrån och in kommer en rökdoftande kvinna med andan i halsen... "Vänta där! Jag är strax på plats! Ett ögonblick bara!", en kort stund senare dyker samma kvinna upp på andra sidan disken i receptionen. Jag berättade att jag skulle söka boendeparkering och hon tog uppgiften på största allvar! Det är minsann ingen barnlek att fylla i sådana här blanketter, ej heller att parkera i staden. 

Hon tog fram tre olika blanketter med regler om hur man får parkera, var man får parkera och andra föreskrifter.

Hon babblade och ritade om vartannat, jag försökte hänga med och nickade emellanåt och svarade så gott jag hann med... efter en stund spände hon ögonen i mig och var knäpptyst i några sekunder som kändes som en evighet... "Om du hamnar vid en skylt där det står P 10 min Boende M0n. När får du då stå där?" Jag blev alldeles nervös och kände mig som när man hade läxförhör i skolan... jag stammade fram ett svar som hon rättade till något, men som var nästan rätt... Jag fick en snabblektion i några fler skyltar men slapp fler förhör...  Han som var bakom mig i kön var nog något nervös när han gick fram till damen... det sista jag hörde innan jag gick var "Ja, jag är nog här i lite samma ärende som han..." sedan hörde jag henne "Då hoppas jag att du har lyssnat så jag slipper dra allt en gång till..."


En riktig krutkvinna som man inte ska bråka med... ser redan fram emot nästa vecka när jag ska lämna in blanketterna och se om hon har något att invända mot... hörde en som sökt boendekort som fått åka dit 5 omgångar... spännande!! Fortsättning följer...