torsdag 23 juni 2011

J*vla ryggj*vel!

Sjukt tråkigt!!!

Jag kom till Knarrholmen i söndags, glad och ivrig att ta mig an lite sysslor som behövde göras. Köra grästrimmer, röja lite buskar och träd, klippa grenar, fixa och dona... jag fick också för mig att fixa ett stenarrangemang utanför mammas och pappas köksfönster, precis vid entrén till det stora huset.
Jag hade röjt undan gamla buskar och mamma var tydlig med att hon INTE ville ha en rabatt som hon skulle bli tvungen att sköta så jag kom på idén om att skapa ett stenlandskap!
Jag tog åkgräsklipparen med släpvagn ner till ena strandkanten där jag visste att det fanns mycket sten. Inte småsten alltså utan bumlingar. Lyfte och släpade, lastade av och arrangerade... I två dagar gjorde jag detta och resultatet blev jättesnyggt och både mamma och pappa verkar vara överförtjusta över min skapelse, min rygg däremot... den protesterar å det bestämdaste!

Jag har nu i två dagar varit på gränsen till invalid. Jag kan ligga raklång, men ska jag röra mig så skriker jag. Sitta, gå och stå är enormt påfrestande projekt. Lyckades idag ta mig in till apoteket och köpte smärtstillande och voltarengel, det hjälpte en stund, men fortfarande är smärtan olidlig. MÅSTE bli bra. Vill kunna fira midsommar med familj och alla barn, vill kunna åka ner till Frankrike på söndag. Idag kunde jag knappt sitta i bilen. Hur ska det gå när jag ska köra 15-16 timmar... Åååååå.... stackars stackars mig!

Har dock siktet inställt på att jag imorgon vaknar och inte har det minsta ont i ryggen längre. Så får det bli...

Nu ligger jag i sängen i stugan och lyssnar på regnet som piskar mot rutan, jag hör hur båten kluckar mot vågorna vid bryggan utanför... hoppas inte den driver iväg... Imorgon (ÄNTLIGEN) kommer Fredrik! Han åker ner med kusin Anna och lille Matisse och borde vara här vid 17 tiden. Senare på kvällen kommer brorsanmed familj från Stockholm. På dagen är det tänkt att mamma och jag ska in till Lövmarknaden på stortorget i Karlskrona. Det är tradition... lunch på "Två Rum Och Kök" - Kroppkakor! - och lite onödig shopping...

Hoppas att ni alla får en rolig, regnfri midsommar!

Kram från en pytteliten, ensam och svag Markus... =)