torsdag 5 mars 2009

GREKLAND 2009 - Sakis Rouvas - This Is Our Night

http://www.youtube.com/watch?v=r7LiSSk5PZc

MY GOD!!! JAG DÖR!!!!

PLOCKA UPP!

För några år sedan hade SKK (Svenska Kennel Klubben) en kampanj som hette "PLOCKA UPP", alltså en kampanj som uppmanade alla hundägare att plocka upp bajset efter sina jyckar. Som god hundägare så plockar jag ALLTID upp efter min hund, ja nästan alltid i alla fall, om han inte går upp i skogen såklart... MEN - borde inte SHK (Svenska HÄST klubben) ha en "PLOCKA UPP"-kampanj!!!!???? Jag och Buddha har idag skuttat mellan geggpölar och hästbajs!!! Var tvungen att ta ett kort, känsliga läsare ombedes blunda!


I övrigt så var det trevligt att få lite luft och rensa tankarna. Träffade en gullig tant med sina två Tibetanska Terriers (sådana hundar som jag hade förr) och den ena var så lik min ena som hette Irving, så jag frågade var hon hade köpt hundarna. Hon sa att hon köpte båda två för 10 år sedan hos en uppfödare som jag känner, i alla fall så visade det sig att båda två var valpar till MIN IRVING!!!! Jag träffade alltså mina barnbarn i skogen!!! =)


Nu tycker Fredrik att jag är tråkig när jag bara sitter vid datorn, får väl kanske roa honom lite... kanske dansa lite för honom.... eller sjunga - han ÄLSKAR ju när jag sjunger... hahaha NOT!

Här är lite fler bilder från dagens promenix vid Delsjön! Hörs sen! Ikväll kör vi SCHLAGER på Gossip (escsweden.com´s Martin kommer ikväll!!!)


*************************

Ojojoj... imorgon är det FEST!


Gutenmorgen!

Redan torsdag... hur hände det så fort?

Ikväll har vi öppet på Gossip, hur väggarna än ser ut! Ska ner och städa bort allt damm. Börjar bli lite bubblig i magen inför morgondagen! Nu stressar jag i onödan igen va? Det kommer att gå bra... allt kommer att lösa sig... gästerna kommer i tid, det blir inget strul med gästlistan, ALLT kommer att gå strålande!!! Eller hur???

USCH! Tänk om allt skiter sig då!?

Nu är det positiva tankar resten av dagen... måste rabbla ett uppmuntrande mantra i huvudet... "Vilken GRYM fest det kommer att bli!!!!"...

Fick precis samtal från Mollie som berättade att det är 3 personer från gästlistan som inte kommer imorgon... bl.a Tim & Camilla för att de ska jobba! Va fan!!! Ska de stå på Jenssens Böfhus istället för att festa på Gossip???!!! Nu blir jag förbannad!!! hahaha Tim & Camilla är ju ändå inventarier på Gossip. Att inte ha dem där är ju som att något fattas... Hoppas VERKLIGEN att de ändrar sina scheman! (Ni står kvar på listan!!!)

Nu ska jag ut och gå med Buddhisten snart, sedan är det dags att börja fixa och trixa inför öppning ikväll.

Puss & kram!