torsdag 5 mars 2009

PLOCKA UPP!

För några år sedan hade SKK (Svenska Kennel Klubben) en kampanj som hette "PLOCKA UPP", alltså en kampanj som uppmanade alla hundägare att plocka upp bajset efter sina jyckar. Som god hundägare så plockar jag ALLTID upp efter min hund, ja nästan alltid i alla fall, om han inte går upp i skogen såklart... MEN - borde inte SHK (Svenska HÄST klubben) ha en "PLOCKA UPP"-kampanj!!!!???? Jag och Buddha har idag skuttat mellan geggpölar och hästbajs!!! Var tvungen att ta ett kort, känsliga läsare ombedes blunda!


I övrigt så var det trevligt att få lite luft och rensa tankarna. Träffade en gullig tant med sina två Tibetanska Terriers (sådana hundar som jag hade förr) och den ena var så lik min ena som hette Irving, så jag frågade var hon hade köpt hundarna. Hon sa att hon köpte båda två för 10 år sedan hos en uppfödare som jag känner, i alla fall så visade det sig att båda två var valpar till MIN IRVING!!!! Jag träffade alltså mina barnbarn i skogen!!! =)


Nu tycker Fredrik att jag är tråkig när jag bara sitter vid datorn, får väl kanske roa honom lite... kanske dansa lite för honom.... eller sjunga - han ÄLSKAR ju när jag sjunger... hahaha NOT!

Här är lite fler bilder från dagens promenix vid Delsjön! Hörs sen! Ikväll kör vi SCHLAGER på Gossip (escsweden.com´s Martin kommer ikväll!!!)


*************************

1 kommentar:

  1. Men var inte det hästbajs, annars är det synd om hunden som inte bajsat på så länge!

    SvaraRadera