lördag 23 januari 2010

BarBee med fantastiska gäst-DJ:n Aron!!!

Bild: Förra lördagen på BarBee (foto: Jonas Edvardsson)

Ikväll kommer fantastiska Aron och DJ:ar på BarBee. I baren har vi de snyggaste grabbarna ever!!! Daniel, Kalle & Vlad! Själv minglar jag ihop med alla vackra gäster... även snyggisen Christo som vann Mr Gay Sweden förra året festar lite efter han gått av sitt pass på Bee kl 22. Han jobbar ju numera lite mer hos oss... =)

Jag känner att det kommer att bli en fantastisk afton i glädjens och ölens tecken... =)

Välkomna...
Share/Save/Bookmark

DAGENS BILD - TV INSPELNING PÅ CYPERN -07

Denna bilden är ifrån en TV inspelning på Cypern 2007. Ni vet de här programmen som sänds innan Eurovision Song Contest som i Sverige heter "Inför Eurovision", sådan program fast på Cypern... Jag var där som representant från Escsweden.com (Jag som sitter som nr 2 från vänster).
Jag samarbetar ju med websidan escsweden.com och fick frågan det året om jag ville åka ner till Cypern och kommentera samtliga bidrag till Eurovision Song Contest i 5 TV program.
Jag tackade självklart ja och det ångrar jag aldrig!
Vi spelade in samtliga fem tv program på en dag. Många klädombyten, mycket kaffe och många cigaretter... jag var ganska nervös till en början...
Det hela gick i alla fall väldigt bra. Det året var Cypern oerhört engagerat i ESC och deltog med bidraget "Comme si comme sa" med Evridiki. En skitbra låt som tyvärr inte ens tog sig till final det året. Sedan dess har Cypriotisk tv inte lagt många ören på Eurovision, deras besvikelse över det dåliga resultatet knäckte dem totalt... hoppas att de kommer igen snart!
Roligt minne dock och knöt många kontakter som jag har glädje av än idag!

Share/Save/Bookmark