torsdag 18 november 2010

Hej vad det går!!!

Ännu en dag som rasat förbi i ilfart... fortsätter tiden att flyga så här fort är jag snart pensionär!!!

Fått mycket gjort på jobbet och har så mycket planer inför nästa år... kanske det är jag som är lite för snabb, inte tiden...? Well, well... var på Media Markt i Högsbo idag och skulle "checka in" på iPhone applikationen "Gowalla", när jag gjort det skulle jag ta ett kort inne i butiken - jag hör någon säga argt bakom mig "Det är FÖRBJUDET att ta kort här inne i butiken!!!" - jag höll på att bajja ner mig så rädd jag blev... jag vände mig om och där stod VÄRLDENS BÄSTA TOM!!! Tom är chef över telefoniavdelningen och hade sett min incheckning på Gowalla och kom för att hälsa och assistera! Tack Tom för hjälpen i den djungel av skrivare ni har! Nu har BEE en bra skrivare med scanner, fax och trådlös nätuppkoppling! Modernt! Häftigt! Fräckt! =)

Som ni ser så fick man visst ta kort inne i butiken... =)

Efter det var det till att åka tillbaka till jobbet och ha ett möte med trevlige Nick. Vår leverantör av Crazy Tropez Rosé, Domaine Tropez viner och ICE Tropez. Alltid lika glad och trevlig! Vi har nu bestämt lite planer som ni kommer att få ta del av i sinom tid, men kul blir det kan jag lova!!!

Nu är jag hemma i vår fantastiska lägenhet på Vasagatan. Jag ÄLSKAR allt med den här lägenheten... även om den är i behov av viss renovering så är det den perfekta platsen för vår lilla familj! Buddha är så lycklig, han slipper alla trappor som han haft problem med och han kan springa runt med sina gosedjur. Man ser verkligen hur han trivs - bara det gör att man älskar att bo här!!!

Nästa vecka ska fastighetsägaren besiktiga lägenheten. Hoppas att vi kan övertala dem att slipa golven, måla väggar och tak, byta ut köket och fixa badrummet... haha Fixar man ju i ett nafs!!!

Nä, nu ska jag sluta att blabba, Fredrik lagar ju mat... Tjing tjong!!!