onsdag 15 december 2010

JAG är nominerad till Gaygalan 2011!


Helt galet och vansinnigt roligt!!! JAG... en liten bonnpojk från Karlskrona är nominerad till den glamourösa GAYGALAN!!!

Jag blev så glad idag... det trodde jag aldrig... blir alldeles generad bara att skriva om det. Jag är ju annars jättebra på att skryta när det gäller min arbetsplats eller andra personer, men när det kommer till mig själv så är jag oerhört stolt, men min svenska mentalitet säger till mig att inte skryta, inte berätta och inte skylta med det... men va fan! Jag är ju stolt över det jag åstadkommit. Jag är så tacksam och lycklig över att vara nominerad. Vilken ära! Visst vill jag vinna, men i konkurrens med Momma-flickorna och Joe från Malmö så känner jag att det blir tufft - men vet ni vad... det är skit samma för JAG ÄR NOMINERAD!!!

Ååååå vilken känsla... ska bli så kul att åka till galan. Har varit där flera gånger och det finns inget roligare, det är årets höjdpunkt!

Saken blir inte tråkigare eftersom min arbetsplats BEE är nominerat i två kategorier. Det är i tuff konkurrens, men är det någon krog i detta avlånga land som förtjänar att vinna så är det BEE.

Ägarna till Bee har en syn på livet som inte många har. De är båda gay, har inte alltid haft det lätt med sina läggningar genom livet, nu ser de sin chans att skapa en träffpunkt för människor som gillar att träffa andra människor. Oavsett sexuell läggning, kön eller annat... Dessutom är inte vinsten det viktigaste för dem, de satsar sina pengar på krogen, på personalen, på välgörenhet... Jag beundrar dem och ser det som ett privilegium att jobba för/med dem.

Därför ber jag dig nu att lägga en röst på oss. Det kostar 5 kronor, men säg bara hur så återgäldar jag den femman!!! =)

Klicka bara på länken - http://www.qx.se/16181/vem-ska-fa-pris-pa-gaygalan-2011-nu-kan-du-borja-rosta

TACK! Du anar inte vad detta betyder för mig... Tack och puss!

8 kommentarer:

 1. Varsågod :)
  /Max

  SvaraRadera
 2. Dom femmorna har jag fått igen miljoner gånger redan! Jag är så stolt över dig och Bee!

  SvaraRadera
 3. Kim Foss Johansson15 december 2010 21:10

  Det är ni alla väl värda, så jag tror inte du behöver vara rädd att nån skall kräva 5an tillbaka :-D

  SvaraRadera
 4. Röstat på dig Markus och på Bee såklart. Hoppas ni vinner!

  SvaraRadera
 5. Dom där femmorna har vi fått flera ggr om!
  Så självklart har vi röstat på dig och bee!

  SvaraRadera
 6. Markus, du är värd nomineringen! Och du är värd varendra femma du får - och du ska få massor! :) Keep up the good work, kompis!

  /Selin

  SvaraRadera