tisdag 22 september 2009

Fortfarande ingen ursäkt från tidningen "TilliT"

Idag är det Tisdag. Grundare & ansvarig utgivare av tidningen "TilliT" har nu haft två hela dagar på sig att i alla fall be om ursäkt.

I lördags när jag fick sms av honom (då han låtsades att det inte var han själv som ropat glåpord och kastat tidningar efter mig) skrev han exakt så här: "Hej Markus. Alla kan vi ha en dålig dag. Men låt oss gå till botten med det här. En glad lördag till dig. Mvh Mikael"

Jag har skickat mail till adressen som står i tidningen, men jag antar att den som läser mailen är Mikael själv. Jag har sökt efter andra nummer än Mikaels för att tala med någon på tidningen om det inträffade, men utan lycka.

Jag skickade precis ett sms till Mikaels telefon där jag talade om att jag är besviken då ingen ursäkt inkommit och att det var dålig stil samt att min kollega faktiskt både såg och hörde hela händelseförloppet utanför Gossip i lördags.

Jag vet att det är onödigt av mig att hänga upp mig vid detta, men jag gillar inte när någon kastar saker och fula ord efter mig, man måste stå upp för det man tycker är rätt.

Jag har blivit kallad värre saker än "torrboll" och "jävla nolla", men det är fortfarande inte OK att kalla någon dessa namn.

Kanske speciellt illa att kalla någon för sådana namn när man grundat en tidning som heter "TilliT" och jobbar som positiv inspiratör. Mannen tjänar massor med pengar på att inspirera andra att tänka positivt - vilket är jättebra - men ska man inte försöka leva som man lär?
Dessutom - tidningen drar in en ansenlig summa pengar på annonsörer antar jag... vad tycker de om att tidningar kastas efter folk och skräpar ner?

Vi får väl se om Mikael Engström hör av sig.

Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Kanske det här kallas att göra hönor av fjädrar eller att Markus är värsta drama queen?

  SvaraRadera
 2. Kanske, anonym, men det gav resultat...

  Tacksam för kommentarsinlägg, men skriv gärna med ett namn, blir så trist med anonyma som inte kan stå för det de tycker, tänker och skriver... =)

  SvaraRadera
 3. Höna av fjäder? Tycker jag inte. I synnerhet inte när det görs av en tidning som säger sig skriva positiva nyheter o som kallar sig Tillit.
  Bra uppmärksammat av Markus!

  SvaraRadera