tisdag 22 september 2009

Det gick undan...

Fick precis ett samtal ifrån Mikael Engström där han bad om ursäkt för det som inträffade i lördags utanför Gossip.

Jag fick en chans att förklara för honom att det inte är OK att kalla någon annan person för fula namn, jag var i min ungdom mobbad och jag bestämde mig redan som liten att INGEN har rätten att kalla mig för något jag inte är. Mikael förstod detta.

Han sa att det jag skrivit om detta tagit skruv och många hade pratat om det, bra - PRECIS vad jag ville. Ibland måste folk ifrågasättas, inte dömas, men bara ifrågasättas! Han frågade därefter om jag var intresserad av att skriva glada nyheter till tidningen "TilliT"... näää... men tack som frågar, sa jag...

Jag godtog ursäkten och släpper detta nu...

Share/Save/Bookmark

9 kommentarer:

 1. Härligt ! han gav sig på fel bloggare ;D haha men det va bra att han endå ringde... och hur kunde han ens med och skriva att du skulle börja blogga bra saker om tidningen ?
  Kram !

  SvaraRadera
 2. Du är bäst, Markus! Det här är ett utmärkt exempel på bloggens genomslagskraft!

  Om jag hade känt dig när vi var små hade jag åkt till Karlskrona och spöat upp de idioterna som utsatte dig för kränkningar. Det är så fegt och ynkligt att göra andra människor illa!

  Puss, finaste!

  SvaraRadera
 3. Ganska stort ändå att erkänna att man gjorde fel och bad om ursäkt.

  SvaraRadera
 4. Tror inte det är bloggen som gjort att han hört av sig.. Bloggar är ur tiden!!

  En sådan liten blogg som denna kan inte ändra nåt.

  Har man en blogg får man nog stå ut med att det finns anonyma människor som skriver... är det inte det den är till för?!?!?!

  SvaraRadera
 5. tummen upp för dig!!!! stooora kramar/ Maria wallenius

  SvaraRadera
 6. Svar till "Anonym":
  Bloggen är inte till för att det ska läggas in anonyma kommentarer, den är till för alla som vill läsa den, men om man vill dela med sig av sin åsikt eller synpunkt så vill jag veta vem som tycker så. Det är ju upp till mig hur jag vill ha det på just den här bloggen.

  Att bloggar är ur tiden, ja, det barkar nog dit hän i alla fall, men det är en rolig sysselsättning faktiskt...

  Oavsett storlek på blogg, ska man aldrig underskatta någon...

  SvaraRadera
 7. Bra! Där räddade han sitt skinn, iallafall en smula! Och himla bra av dej Marcus! Det här handlar om vanlig hyfs, nåt som du iallafall har! Goa nårjekramen!

  SvaraRadera