tisdag 19 maj 2009

XTRA öppet på Gossip imorgon


Japp... eftersom det är Kristi Himmelfärdsdag på torsdag, och alltså en röd dag, så har vi öppet extra länge på Onsdag! Ända till kl 03!
Som alltid på Gossip så är det fri entré, öl, vin & cider 29:-. Imorgon är det åldersgräns på 20 år.

Ikväll har vi öppet 18-01. Hoppas att det blir en skön tisdag. Henke & Johnny ska i alla fall komma, om jag har tur kommer även Anna och hälsar på. =)

Imorgon ska Fredrik & jag på hans farmors begravning i Borås - blandade känslor inför det. Samtidigt som det är sorgligt och jobbigt, så känns det skönt, att få ta ett fint farväl.

Vad händer egentligen när man dör? Återföds man? Hamnar man i himmel eller helvete? Kommer man till ett annat universum? Händer ingenting?

Det måste ju finnas en mening med allt, eller hur?

Jag tror inte att man ska vara rädd för döden, det finns nog en mening med det också, jag tror att man kommer till något ännu bättre än det livet vi lever här... Oj, vad djupt det blev, ingen rolig blogg det här inte!

I alla fall så har vi idag varit och hyrt en kostym till mig, har ingen svart kostym. Var på "Vasaplatsens Skrädderi & Uthyrningsaffär" på Vasaplatsen 9 och hyrde en. Jättebra! 500:- och trevlig service! Rekommenderas!
Sedan gick vi till NK och köpte en vit skjorta till Fredrik. Vita slipsar hittade vi på KappAhl (!) - en butik jag inte brukar besöka kan jag säga... Fyndade dessutom ett par riktigt snygga finskor på Din Sko - ännu en butik jag inte brukar besöka - blev glatt överraskad att hitta dem.

Vilket annorlunda blogginlägg detta blev... sorry...

Share/Save/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar