tisdag 14 juli 2009

Bilder från välgörenhetsgalan förra året!

Foto: hanky.se

Rana bad om bilder ifrån förra årets Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan. Här är några...
Viktigt att poängtera dock är att tävlingen INTE handlade om utseende och muskler utan den handlade om att samla in pengar i förmån till AIDS forskning - var och en av kandidaterna hade som uppgift att samla in så mycket pengar som möjligt till stiftelsen "Läkare mot AIDS forskningsfond". Den kandidat som samlat in mest pengar vann.

Tävlingen arrangerades av Leo Berglund och festen ägde rum på FICKS (F12) i Stockholm under Europride veckan. Även i år kommer en Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan att arrangeras, men senare under året då mer fokus kan läggas på den.

Jag kom "bara" tvåa, men jag var inte långt ifrån ettan, Fredrick Federley... Tillsammans och med sponsorer drog tävlingen in över 100 000 kr till stiftelsen!

Här fotograferades vi ihop med en Indisk prins, hans butler och ordföranden i stiftelsen "Läkare mot AIDS forskningsfond"

På trappan på F12

Deltagarna i Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan 2008
Från vänster: Walter Heidkampf (Mr Gay Sweden 2007 & Mr Gay Norway 2009), Leonora, Fredrick Federley (Mr Gay Sweden 2008), jag, Roger Lundgren & Anders Selin längst fram.

Jag & Leo B på QX-mingel i prideparken

Så här såg bilden ut inför tävlingen

3 kommentarer:

 1. Sitter och funderar, är det någon lag på att alla riktigt dödssnygga killar ska vara gay? Jävlas livet med flit för oss damer?
  Söt som socker är du!

  SvaraRadera
 2. hahaha Vad söt du är Huskatten!!! Tack!

  SvaraRadera
 3. Markus, du borde ju vunnit även om herr Federley är en oerhört sympatisk människa =)

  Mollie

  SvaraRadera