onsdag 13 maj 2009

SNART HBT-FESTIVAL I GÖTEBORG!

Japp, på fredag drar HBT-FESTIVALEN igång i Göteborg. Göteborgs egna lilla gaypride... På fredag är det invigningsfest på Världskulturmuséet med olika uppträdanden, bl.a av Jonathan Fagerlund - stjärnskottet och snyggingen som tävlade i Melodifestivalens första deltävling i år och dessutom DJ maraton med olika DJ:s - den bästa från Gossip såklart! GO ARON!!! Gå dit och jubla när han spelar... =)

SJÄLVKLART är det partaj på Gossip på fredag också, med den fabulösa mingelprinsessan MISS FLUFFY som DJ! Detta får ingen missa. Vi har som alltid fri entré och öl, vin & cider för 29:-. Ålder 23 år!

Lördagen visar vi EUROVISION SONG CONTEST finalen där Malena tävlar som startnummer 4. Därefter festar vi loss, oavsett resultat i ESC, till DJ LEO BERGLUND från Stockholm, känd från olika evenemang - bl.a Club Pigalle, Mr Gay Sweden Välgörenhetsgalan, Cunigunda, After Dark mm. men även vår egen stjärn-DJ ARON spelar! Det kommer att bli en fantastisk afton!

På söndagen har Gossip öppet för lite bakismingel mm. HBT-festivalens officiella avslutningsfest hålls på det nyöppnade stället PARKEN som ligger på Vasagatan 43 (Gamla Harrys) och kl 20.00 är det DRUGBINGO där med CUNIGUNDAS MAMMOR - ett gäng galna bingotanter! Detta lovar jag att du vill se!
Innan dess är det avslutningsmingel kl 17.30 på Världskulturmuséet.

Det kommer att bli en jätterolig helg!

1 kommentar: