onsdag 17 februari 2010

Hämtar MR EUROVISION på flygplatsen ikväll

MELODIFESTIVALEN ÄR I GÖTEBORG!

Det betyder att många artister, låtskrivare, fans mm finns i stan... roligt när det händer något!

2007 när jag var på Cypern och spelade in deras motsvarighet av "Inför Eurovision" så lärde jag känna Barry Viniker, mannen bakom den största Eurovision sajten som existerar - esctoday.com, han sitter även i urvalsjuryn i Melodifestivalen, alltså den jury som utser vilka låtar som ska vara med och tävla i Sverige och förra året satt han även i den internationella juryn i MF.

Han är ett STORT fan av svensk schlager och varje år när delfinalen går av stapeln i Göteborg så kommer han flygandes. Jag ska hämta honom på Gothenburg CITY Airport (city??? Bara åkrar och hagar runt omkring...) och så ska han bo hos oss tills på söndag.

Roligt är att på fredag kommer det så mycket folk som är inblandade i Melodifestivalen till BEE på kvällen när SCHLAGERPROFILERNA spelar hos oss! Bl.a så kommer lite folk som jobbar både framför och bakom på Melodifestivalen, folk från esctoday, Poplight (fd. Gylleneskor) - escsweden såklart! Fattar ni vilken rolig helg det blir!!!???

Barry & jag sommaren 2008 - schlagerkvällen på pride!

Har fått låna Bee´s lilla Mini Cooper med stripes för att hämta honom ikväll - han kommer att älska det! =) Blir en lugn kväll ikväll (tror jag), men kanske en sväng till Bee även imorrn...
Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Schlager i stan och så är jag på andra sidan jordklotet. Hur planerade jag den här resan egentligen?:-)

    SvaraRadera