onsdag 8 juli 2009

Dessa uppträder på lördag!

Fridrik Ómar

På lördag uppträder han på Kajskjul 8 i Göteborg. Fridrik har tävlat ett flertal gånger i den Isländska uttagningen till Eurovision Song Contest, förra året tog han sig, tillsammans med sin syster Regina, som bandet Euroband, till den stora finalen i Belgrad där de placerades på en 14:e plats med låten "This is my life".
I år körade Fridrik bakom isländskan Yóhanna som kom på en hedrande andra plats med låten "Is it true" i ESC 2009.

Fridrik är i Göteborg redan på fredag och kommer att festa på Gossip. På lördagen uppträder han som sagt på Queer vs Zapphobar´s SOMMARFEST på Kajskjul 8. Även systrarna Lili & Susie kommer att stå på scenen - de behöver nog ingen närmare presentation, men de gjorde comeback i årets Melodifestival med låten "Show me heaven". Kända från det glada 80- & 90-talet med låtar som "Oh mama" och "What´s the colour of love".

Biljetter kan köpas på Gossip, Parkgatan 13 (från kl 20) för 140:- eller i entrén på Kajskjul 8 på lördag och kostar då 180:-!

Klicka på länkarna (rosa markeringar)!

Islands bidrag i Eurovision Song Contest 2008:


2 kommentarer:

  1. Men är han inte ruskigt lik den där svenska killen, åh, vad heter han nu då, "Peter blabla" nått som nä, "ornback" eller nått, nä, jag kommer inte på hans namn, men homo e han :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, dog nästan när discokulan drog i golvet.

    SvaraRadera