lördag 4 april 2009

Medelålders kvinnor på krogen


Vad är det värsta som finns när man jobbar på krogen?

SVAR: Fulla medelålders kvinnor som efter 10 glas vin glömmer bort att de är 20 år för gamla och att jag är bög. De sitter (i bästa fall) och ler "charmigt" med sina lila rödvins-tänder och sluddrar något obegripligt som man efter ca 5 "Va?" kan tyda till "Du är så himla söt, får inte du ta en drink och dansa lite?"

Till en början så biter jag ihop och försöker vara trevlig och käck, men det är fanimej inte det lättaste! Vad har de på en gaybar att göra undrar ni då? Jo, de är ju frisörer hela bunten (5 st - låter som 15) med sin homosexuelle frisörkollega och eftersom det är fredag har de ju hunnit dricka vin sedan klockan 15, för varje fredag bjuds det på vin på salongen förstår du...

Innan Peter Paris kom för att vara DJ så spelade jag musiken, då börjar tjatet från dessa ungdomliga 55 åriga kvinnorna med fönade frisyrer i olika kulörer "Har du något med Bon Jovi?" eller "Kan du spela lite dansmusik?"... pust... Jag förklarar att det kommer en DJ snart så då kan de önska musik, men det glömmer de fort och tjatet är igång igen... När Peter ÄNTLIGEN kom för att spela så började en av kvinnorna (som pratade så högt att det skar i mina öron och jag trodde hon svalt en högtalare) att önska en massa skitmusik och Peter sa nej, vad säger tanten då??? Vad säger hon??? "You fucking idiot" sa hon! VUXEN MÄNNISKA! Då tog jag tillfället i akt och skällde ut henne efter noter "Sa du precis fucking idiot till någon i personalen här? Ska jag komma till din arbetsplats och kalla någon för fucking idiot tycker du? Är det OK?" Hennes mycket INTElligenta svar var "Men jag tycker han har tråkig musiksmak". Jamen då så, då är det OK... eller? Hon fick genast ta sitt feta ar-le och lämna stället.

Nä, tvi och blä för ohyfsade fyllekärringar som inte kan bete sig! Undrar om deras barn skulle vara stolta över dem? Det tror inte jag... Jag skulle rekommendera dem att gå på PALACE istället, där finns en massa straighta män i deras ålder som de kan flirta med istället - där slipper de säkert betala för sin egen dricka också.

Oj, det var skönt att skriva av mig lite aggressioner faktiskt, nu kan jag sova gott!

Tack alla som var på Gossip och förgyllde kvällen!

8 kommentarer:

 1. Äntligen någon som säger ifrån om sura, otrevliga fylletanter på gayklubb!:-)

  SvaraRadera
 2. Tur att du skrev 55...hahahah!

  SvaraRadera
 3. Tack själv! Det var trevligt som vanligt!
  //Stefan

  SvaraRadera
 4. Sweeet lord =) Hahaha gud va ja skratta i början på inlägget =) Kraaaaam Angel

  SvaraRadera
 5. Peter Berggren4 april 2009 13:07

  Bra rutet!
  Självklart ska alla vara välkomna till GOSSIP men en av dem saker som är riktigt bra är att det sällan eller aldrig är några bråk och alla är oftast mycket trevliga.

  Gubbar kärringar, pojkar, flickor, gay, heteron, transor, bin har inte där att göra om dem inte respekterar personalen och sköter sig. Vanligt sunt förnuft kommer man långt med.

  SvaraRadera
 6. haha härligt med lite skvaller!! mer sånt!! ;))

  SvaraRadera
 7. haha..jag kunde se det klart och tydligt framför mig..!!
  underbart,hahahaha
  och du har rätt,exakt den typen av full medelålders kvinna/man är värst...mkt bra att du inte bara skakade på huvudet när hon va otrevlig...utan att du faktiskt lät henne gå!
  du kan tänka dig vad pinsamt!! hahaha.....det bästa straffet för ett sånt beteende...haha!!!

  SvaraRadera
 8. mmm fattar du inte att vi alla - oavsett om de e tanter eller hunks - älskar dig ;)

  PUSS

  SvaraRadera