lördag 18 april 2009

BÖGJÄVEL!!!

Fredagskvällen började lugnt och stillsamt, perfekt för mig att pyssla och fixa i ordning i baren innan alla gästerna kommer. Då kommer en kille in och beställer en öl. Inga problem. Vi småpratar lite medan jag fixar i baren. Efter en stund kom ett par in, en kille med sin flickvän. Jag ser på dem att de druckit en del, men jag känner igen killen sedan tidigare och de verkar trevliga... ack vad man kan bedra sig... när killen ska betala sin öl och sin flickväns cider så går inte kortet igenom - vilket betyder NO CASH!

Han hade tillräckligt med kontanter på sig. Snart sätter de sig vid den ensamma killen som dricker sin öl och börjar ställa en hel del konstiga frågor om homosexualitet bl.a. Jag lyssnar medan jag putsar flaskor. När den ensamma killen går på toa hör jag paret tissla och tassla om att de nog kan lura av honom lite pengar - då spetsade jag öronen och ville hitta ett passande tillfälle att be dem gå ut.

Ensamma killen kommer tillbaka, paret småtjafsar hela tiden, och då ser jag mitt tillfälle - jag säger till paret "Ni kan tyvärr inte sitta här inne och bråka, det får ni göra någon annanstans, därför ber jag er att gå härifrån."
Killen ber om ursäkt men hans tjej säger "Vaddå, vi får väl för fan prata om vad vi vill, eller passar det inte bögar att vi bråkar, det gör man kanske inte om man är bög eller?" Jag spänner ögonen i henne och ber henne upprepa vad hon just sagt, då får jag ett intelligent svar "BÖGJÄVEL! DRA ÅT HELVETE!" - Där gick hon LÅNGT över gränsen... då tog jag hennes ciderflaska, hällde ut den i vasken, hon skulle precis slå mig med öppen handflata och jag fick tag i hennes pekfinger, i en bråkdels sekund tänkte jag "Ska jag? Ska jag knäcka hennes j-vla finger!!!???" men jag sansade mig, släppte hennes finger och sa "Du din j-vla fi--a! Ut härifrån med en gång!!!" (många fula ord, förlåt mamma!!), då blev hennes kille arg - men inte på mig, utan på henne för vad hon precis sagt, så han föser ut henne ur lokalen, jag går efter för att se så att de inte förstör något utanför, jag ser dem gå mot Chez Amiz (en krog ca 100 m från Gossip), jag sprang raskt dit, berättade för vakterna vad som hänt och de blev genast portade där.

Jag var skakig en stund efteråt... man blir förvånad att det finns så stora idioter. Hon såg nog alla homosexuella män som hot... det förstår jag, för hon var ful och hade gräsliga kläder på sig, hon ville nog ha känslan för mode och skönhet, precis som vi bögjävlar har!!! haha Subba!


Miss Fluffy & Tom var på Gossip

TACK OCH LOV så fortsatte kvällen så som det brukar! Underbara gäster och bra party! Ikväll jobbade en ny kille i baren, John - han gjorde ett bra jobb, honom får ni ser mer av.... =)

Jag spelade musiken, det verkade uppskattat i alla fall... roligast var när jag spelade arabisk musik och en gäst gjorde ett magdans nummer!!! Underbart!

Eftersom det var ganska mycket folk ikväll så lär morgondagen bli fullt! Lördagar är alltid mycket mer folk än fredagar...

Nu ska jag snart slejfa. Natti natti!

6 kommentarer:

 1. Ja du puckon finns det gott om. Kanske inte väntar sig att en tjej ska kalla någon bögjävel. Tack för en underbar kväll. Alltid lika trevligt.

  SvaraRadera
 2. Oj vad snygg jag var igår, det var det hon såg/ den ensamma killen

  SvaraRadera
 3. Ibland blir jag rädd för människor, skönt att du sa ifrån ordentligt & pratade med dem på Cez amis. Du är bäst!

  SvaraRadera
 4. Oj vilket drama! Tur att allt slutade bra. Tack för en fantastisk kväll! Love you!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt vilka vidriga människor det finns omkring oss. Jag är hellre en bögjävel än en ful bitterfitta.
  Bra att du slängde ut packet!

  M

  SvaraRadera
 6. Hahaha innan min hjärna hade tänkt skall ja bryta fingret hade nog armen varit av shit tänk o stå där o vinka med hennes fula arm =S

  SvaraRadera