fredag 22 maj 2009

Klämdag?

Nä, tror inte det... klämdagar, helgdagar och semester är inget för mig... har inte tid med det! Nä, jag jobbar istället!

Ikväll öppnar vi klockan 18 och stänger 03.

Igår var det helgdag, Kristi Himmelfärdsdag, då var det lite stressigt i baren kan jag säga, servera gäster och vara DJ samtidigt... men det gick bra! Det var en hel del folk på Gossip igår, som vanligt fantastiska gäster!

När vi stängde klockan 01 gick vi (jag, Fredrik & Jessica) till Lounge(s). De har en bra takterrass med bar och tak över, så vi inte blev blöta, men det jag gillar är att man står i en bar, utomhus och kan ta en cigarett till sin öl... Jag feströker ju kan man säga. Har i princip slutat röka annars... men till en öl är det gott! =) Kanske borde sluta dricka öl då.... men va tusan, man lever bara en gång, då vill jag dricka öl och röka ibland!

Efter Lounge(s) gick vi till Tintin, caféet som har öppet dygnet runt, och käkade lite nattamat, sedan hem till Buddha och tog ut honom på en promenad.

Har jag precis snackat med mamma & pappa i telefonen och bestämt att jag ska åka ner till Karlskrona och Knarrholmen på söndag. De har byggt ut en stuga på tomten, så jag ska vara lite macho och måla och fixa... ska bli kul. Fredrik måste jobba, så det blir jag och Buddha som åker. Kommer väl hem på tisdag eller onsdag igen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag försöka få upp Fredrik ur sängen...

Vi ses på Gossip ikväll!!!

DELA GÄRNA MED DIG AV MIN BLOGG:
Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Du är en prima son du som hjälper till och målar då det behövs! :)
    Kan du ta lite kort så man får se dig vara macho?
    //Snelsa

    SvaraRadera
  2. Mackan, jag vill också stå i en utebar, men INTE röka. När jag gjorde det sist kunde jag inte ens se rökt skinka utan att få kräkhulkningar. Snart träffas igen hoppas jag. Lyckos min jacka som får hänga med er! :-) Puss till er båda. Love u

    SvaraRadera