söndag 14 juni 2009

Lägenheten...

Jodå, igår eftermiddag gick Fredrik & jag för att se på lägenheten, den lägenheten som vi inte hade som vårt förstaval. Vi hade inte den bästa inställningen när vi kom dit, besvikna och ganska negativa.

Lägenheten ligger i och för sig på bästa läget i Vasastaden, Göteborg, men vi ville ju ha lägenheten UNDER den vi nu kan få om vi vill.

Lägenheten är en vindsvåning på 65 m2 och ligger på 5:e våningen och har snedtak... mitt minne av hur den såg ut så var det ett råtthål.

Något hade hänt! Ingenting ser längre ut som det en gång gjorde! ALLT är omgjort till en modern, lyxig takvåning med den senaste inredningen. Ännu så är inga golv lagda, inget kakel uppsatt, ingen köksutrustning på plats, inga väggar målade - MEN all inredning fanns att se på plats. Det kommer att bli såååå snyggt!

Först och främst så har den en egen trappa upp i lägenheten, toalett med fönster och golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Köket har en liten köks-ö med frihängande fläkt och alla vitvaror (kyl & frys, spis, fläkt) är i rostfritt stål. Vardagsrummet har en liten balkong där man ser ner på Storgatan och kan se ända bort till Haga. Sovrummet är rymligt med två stora fönster mot gården. Ett litet kontor och en ganska rymlig hall - dessutom ingår ju ett trapphus som kan räknas till lägenheten!

Gissa om vi blev glatt överraskade!?

Dessutom fick vi veta att vi KANSKE kan få lägenheten under istället, den med 3.80 m i takhöjd, stuckatur och 10 m2 större... men frågan är om vi skulle vilja ha den nu. Den har ingen balkong och ett mindre badrum...

Huvudsaken är att vi får en superfin lägenhet med bästa läget, helt nyrenoverad och vårt första RIKTIGA hem. Vi är så himla lyckliga!

...men ännu är inga papper underskrivna... innan dess kan vi inte ta ut all lycka... man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken...

Håll nu tummarna för att allt går i lås!

För att tala om något annat så kan jag berätta att vi hade en stressig kväll i baren på Gossip. Ännu en kväll med mycket drinkar!
Vid kl 02 fick vår diskplock något i ögat och fick rusa till akuten så jag plockade glas, putsade bord, diskade och assisterade Vlad i baren. Kul med lite andra arbetsuppgifter... Kan berätta att vår diskplock, Dijana, kom tillbaka efter vi stängt och sa att det inte fanns något i hennes öga. Puh!

Nu är det söndag. Vet ni att jag ÄLSKAR söndagar? Speciellt när Fredrik också har hela dagen ledig.

Livet känns riktigt bra... =)

Puss & kram till er alla som orkar läsa min blogg, ni är BÄST!

3 kommentarer:

 1. Grattis! Vilken lägenhet ni verkar ha fått tag på!!!!

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Det låter ju superfint!
  Hoppas att ni får den ni vill ha! Sedan kommer vi gärna på husesyn! ;)
  Förresten, vad sägs om att komma och grilla hos oss i Juli? Då har Tomas gått på semester. Det hade varit himla trevligt tycker jag. =)
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att ni får lägenheten! Puss och kram

  SvaraRadera