torsdag 3 september 2009

FAN vad jag blir irriterad!

Något som jag fullständigt skiter i är vad en person har för sexuell läggning. Jag bryr mig inte vad folk föredrar sexuellt! All kärlek är bra, oavsett om det är två kvinnor, två män, en kvinna och en man, en transexuell och en man eller vilken kombination det än må vara!

Jag loggade in på qx.se nu inatt och fick ett meddelande med frågan "du markus.....får inte hetromänniskor vara på gossip??"

Självklart undrade jag var han fått något så befängt ifrån och han hävdar att hans två kompisar som är hetero ville komma in en kväll på Gossip och blivit stoppade, de hade frågat varför och fått svaret "Vi släpper bara in homos här!"... seriöst... det är nog det dummaste jag hört!

I de 5 år som jag jobbat och slitit på Gossip så har något av det viktigaste varit att vi ska vara en fördomsfri krog - och det är vi kända för att vara. Att någon kan med att påstå något sådant här gör mig upprörd!

Det är kanske inte så att de ljuger, MEN de måste ha missuppfattat vad vår danske entrévärd sagt. Det stoppas många i dörren på en helg, men inte pga sexuell läggning - det är något jag kan GARANTERA!

I alla fall - jag vill klargöra för alla att till Gossip får vem som helst komma om man har åldern inne, en fördomsfri attityd, ett trevligt beteende, inte är för berusad och självklart att man inte kommer iklädd en sopsäck... ;)

Tack för ordet, godnatt!


Share/Save/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Danskan KAN ju vara lite svår för vissa... *ler*

  Kram, Rana

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dej; varför ska man sättas i bås när det egentligen handlar om vad slags insida man har? En trevlig "själ" måste väl ändå vara det viktigaste?

  SvaraRadera
 3. Är väl inget och bli irriterad över.. byt ut dansken istället och slipp missförstånd!

  Annrs kan man alltid gå på någon annan trevligare bar i stan. Gossip är stället som man hört flest personer säga att det fått tillsägelse att de inte är välkomna till

  SvaraRadera
 4. RANA: Det är sant faktiskt...
  OSLOSKÅNSKAN: ABSOLUT!!!
  Nattkatten: Ja, vi är ett av få ställen som faktiskt ställer krav på våra gäster, så det blir en hel del som inte är välkomna... det är nog det som gör Gossip så bra... =)

  SvaraRadera