onsdag 12 januari 2011

Produktiv dag!

 Jag har hunnit med mycket idag vill jag lova!

Förutom att jag fått en hel del jobb klart och styrt upp lite framtidsprojekt så har jag idag tränat igen!

Känner en energi som jag kanske kan skylla på detta... känns som om jag vill slänga mig ner på golvet och göra armhävningar... eller, nej det vill jag ju inte, men det känns skönt och uppfriskande!

Känns skönt att min PT Sebastian lyssnar på mig och försöker anpassa just min träning efter mig och mina mål... tur jag har honom, annars hade jag gett upp alldeles för snabbt...

Jag har idag även pratat med Polisen i Hallands Län, de som tog emot anmälan om att Buddha var bortsprungen på nyårsdagen. De kunde inte säga så mycket mer än att han anmälts försvunnen vid kl 08.40 på lördags morgonen 1/1-11 och att han lämnats in på stationen vid kl 12 och fångades på Lindens Torg i centralaste Kungsbacka. Polisen trodde också att han varit borta längre, men det var bara spekulation.

Efter det ringde jag till Djurskyddet på Länsstyrelsen och pratade med dem angående vad som hänt. De såg mycket allvarligt på detta och ska återkomma i ärendet.


Imorgon ska jag återigen försöka få tag på någon sakkunnig på SKK (Svenska Kennel Klubben).


Vad jag vet är att Hundhotellet brutit mot det avtal Elisabeth själv skrivit på där det står att de ska ta hand om hunden på BÄSTA sätt och informera ägare eller kontaktperson.


Det är många som kommenterat det som hänt och många som blivit upprörda. Vad jag främst ville med att berätta detta på bloggen var att andra inte ska drabbas, men hade även en förhoppning om att Hundhotellet skulle kontakta mig och försöka lösa detta genom att dels berätta sanningsenligt vad som hänt och återbetala kostnaden för att de skulle ta hand om min hund.


Jag har alltså aldrig haft för avsikt att vara elak, jag håller mig till sanningen och överdriver inte någonting. Jag vill veta vad som hänt och så vill jag att Hundhotellet ska förstå hur allvarligt det de har gjort är - men även som sagt varna andra!


Jag får lätt dåligt samvete - tycker synd om Elisabeth, så jag måste påminna mig själv hela tiden att hon faktiskt agerat väldigt fel. Kanske inte avsiktligt, men ska en person som agerar så fel i en sådan situation ha licens för en sådan här verksamhet, där hon ansvarar för ibland över 15 hundar på samma gång...?


Allt som har hänt är beklagligt, men jag måste ta tag i det, annars kanske någon annan stackare råkar ännu värre ut. Vi hade tur. Tur att vår hund idag är i livet och mår bra.


Om någon vill nå mig privat, positivt eller negativt, så är min mail: markus.gisslen@hotmail.com

8 kommentarer:

 1. Kanske skulle du vilja komma i kontakt med den hjälte som lämnade in din hund hos Polisen och bjuda på tårta. Det är underbart att någon såg till att han kom i säkerhet er lilla kille.
  Kram från Cath och alla hundarna i Skåne

  SvaraRadera
 2. Dåligt samvete ska du inte alls ha! Ni hade ett avtal där hon skulle ta hand om din hund på ett bra sätt och höra av sig om något hände. Det betalade du dyra pengar för. när du kommer tar hon gladeligen betalt och prackar på dig en spray som du får betala för när hon vet att hon brutit mot detta. Hon hoppas givetvis att Buddha ska lämna och saken vara ur världen. Att sedan tro att polisen struntar i vissa saker och inte meddelar dig är ju bara dumt. När hon bli påkommen avslöjar hon inte hela sanningen vilket får mig att tro att hon vill komma undan så lätt det går. Ditt och Buddhas intresse, som hon har betalt för att värna om, kommer i andra hand. Sedan kan det vara trist för henne att det är så många som följer din blogg, men sköter man sig inte så ska man bara ha det. Du sköter detta oerhört bra Tänk om det hade drabbat mig? Jag hade dödat henne!!! (för känsliga läsare vill jag informera om att döda i detta sammanhanget förmodligen hade inneburit ett youtubeklipp där jag sänkt hennes firma till avgrunden.

  /Gretchen den upprörda

  SvaraRadera
 3. Dessutom är du jävligt duktig som tränar! Sa jag det? :-P

  SvaraRadera
 4. Catharina - Jag frågade polisen om vem som lämnade in honom men det visste de inte... hade gärna bjudit på tårta och ett fång rosor!
  Robert (Gretchen) - Du är klok och jag uppskattar dina kommentarer... längtar tills snö och is är borta så vi kan ut i det fria och motionera oss!

  TACK FÖR ATT NI BRYR ER!

  SvaraRadera
 5. Henrik - han mår tack och lov bra. Dock får hans tassar fortfarande behandlas, men det har läkt bra... hans klor är fortfarande flisade. Psykiskt verkar han må bra - tack och lov!!!

  SvaraRadera
 6. http://www.rejta.se/omdome/162997/Hundhotellet+i+Kungsbacka har tagit bort alla kommentarer..

  Jag kommenterade där igår kväll och när jag kollade nu om jag fått svar så har dom tagit bort alla.. :P

  SvaraRadera
 7. hej,
  har läst eran blog gang Buddhas försvinnande, gud så hemskt!! Och vilken hemsk upplevelse att gå igenom!
  Hoppas ni får svar på era frågor och att Hundhotellet står för det dom gjort. Oron måste vara jättejobbig.
  mvh Josefine

  SvaraRadera